Přejít na výpis diskuzí

Anna K

OSOBNOST 31.12.2006 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ?

Ahoj.Jak to že jsi letos nebyla na RFP?Oni tě nepozvali?Dík SAM
  • Anicka

Anicka je nejlepsí? *4* *14*
    • sarahf38

Re: Anicka

ano!!!!!
  • pritvrdit

Videl jsem jiz nekolikrat nazivo vase koncerty a pokazde to byl zazitek.Kapela slape jako lokomotiva, do toho super hlas proste parada.Myslim si ale ze by bylo skvele trosku pritvrdit,pridat drive na kytarach.Trosku tvrdsi kytarovy zvuk k uplne nedostizne base Gumy Kulhanka a vas hlas k tomu a nema na vas nikdo.Myslim ze ted jste nejlepsi nase zpevacka,protoze uz leta si delate to svoje,lidi to berou a hlavne jste porad stejna jako kdysi.Preju vam dalsi a dalsi uspechy.
  • ...

...nejosobitější z našich zpěvaček a stále kočka!
  • Album je skvělý,pravdivý a já smekám a moc si Vás vážím.
  • Your the best

Doufám, že je všem jasný, kdo je tady ta nej. Nejsem to já :-) ale naše Anča. Kdo ji ještě neslyšel naživo může toho jen hořce litovat!!!Jóóó a kupte si její nové cédé. Stojí fakt za to.Papa
  • Si skvělá

Byla jsem na tvym koncertu noc na zemi a bylas super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hrozně ráda bych se stebou setkala osobně
  • Noc na zemi

Naprosto skvělá deska, Luciana a celá kapela prostě boží, co dodat, nejlepší koncert, na kterém jsem kdy byla, těším se na další. Doporučuji všem, Luciaaana to totiž umí rozjet a moc jí ten styl sedí. Petra
  • Tak jsme se také zúčastnily středečního koncertu Anny K. a nečekal jsem, že to bude tak parádní! Znal jsem Annu K. ještě z doby, kdy nebyla tak hrána v rádiích spíše z festivalů z let 95-2000 , kde nebyla tak výrazná. A co dodat to přitvrzení jí sluší! Jen tak dál!
  • Annička je jednička:))

Ahoooj!!!NOC NA ZEMI je výbornééé,poslouchám ho každou chviličku!!26. dubna konzík v Lucerna music baru naprosto úžasnýý,chviličku jsem nechápala jak to tam rozjela,ale Anna K. je zkrátka dračice!!Opravdu děkuji za skvělý konzert a budu se těšit na další a doporučuji Všem!!Je to zážitek.. Tak Paaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit