-
ANTOOONIO
je to uzasnej herec nejradci mam od nej zorra a desperado.....v zorrovi jak tam dela ty premety *14* a jak se mlati :D a ty kone jsou nejhezci :D skoro ani neslo poznat ze tech koni bylo deset....teda nwm kolik presne ale tak nejak byly uplne stejni :D a v desperadu nevim to je uzasnej proste celej film :D -
-
Re: ANTOOONIO
to s tebou na 100% souhlasim!!!! máš icq? můžem si psát moje je 586358829 a může mi napsat kdokoli kdo má rád antonia *14*
-
-
:)
Super herec...:) mno a je sexi a to teda o málokom řeknu :D no prostě je hezkej :D *1* -
-
Re: :)
máš můj souhlas *14* -
-
Re: Re: :)
Čus *15*
-
-
Re: :)
ty si jak moje máma ta řiká to samí *1* -
-
Re: Re: :)
Tu mamá mi verdad -
-
Re: Re: Re: :)
rači to napiš česky nechci tě urazit ae napsalas fakt blábol "tvoje máma moje pravda" asis chtěla napsat že moe máma má pravdu ne? *1* ae jo má xDD -
-
Re: Re: Re: Re: :)
El hombre no es infalible. Tu mamá tiene razón. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
ty musíš psát v jeho řeči co *1* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
nechceš psát česky? sice ti rozumim ae někdo jinej třeba ne a jo máš pravdu mamka má pravdu *3*
-
-
-
-
-
-
nwm
dávaj zora. -
Felicidades
Lo siento Antonio, deseo que tan tarde. Pero de alguna manera me perdí en la cabeza. Tuve este Moc.Tak Bueno, suerte, salud y otros actores úspěchů.Pevně esperanza de que incluso natočíš mucho filmů.Ps: que son grandes
Barbora Mahdalová, en su cumpleaños que nunca olvidará. Esto te lo prometo. -
-
Re: Felicidades
proč furt píšeš španělsky?? to nemá cenu piš česky ať tomu všichni rozumíme *3* -
Re: Felicidades
To je sice moc hezký,co jsi napsala,akorát tomu nerozumím *13* ... *4* -
-
Re: Re: Felicidades
TAk si to přelož na Pc mas tolik překladacu as to hezke neni. -
-
Re: Re: Re: Felicidades
tj například http://www.online-slovnik.cz/prekla dac
-
-
Re: Re: Felicidades
tak se nauč španělsky já tomu třeba rozumim má to napsaný moc hezky -
-
Re: Re: Re: Felicidades
Gracias.
-
-
-
-
happy birthday
antonio proin že ti přeju až ted ale byla jsem na dovolený...tak tedy všechno nej hodně štěstí a zdraví atd....a hlavně at dlouho žiješ a at si tady s námi na to světě pořádně dlouho....někdy se zase potkáme...doufej -
-
Re: happy birthday
cooooooooooooo? ty se s ním neznáš osobně ,tomu se snad nedá ani věřit ,zrovna ty,která zná pitta ,deppa a další? *9* -
-
Re: Re: happy birthday
co ty víš třeba se s nim zná osobně :)
-
-
-
mn00
jE m00cInKy hEzKej nAt0 k0lIk mU jE..
*3* *14* *3* -
-
Re: mn00
mno to jo a vidělas desperado? to je pěknej film já ho mam na mobilu *3* -
-
Re: Re: mn00
Hej jo Desperado upe nadherny film. -
-
Re: Re: Re: mn00
TO JJ HRAJE TO HRAJE HEZKY A NEBO HRANICE SMRTI TAM HRAJE TAKY AE PAK HO TAM ZABIJOU *9*
-
-
-
-
happy birthday
vsechno nej k narozkammm!!! -
nej frajer
Všechno nejlepši antonio ja sem fanda on bil a vždi bude nejhezči chlap nasvětě nejvic mu sluši dlouhi vlasy a v desperado nebo mexico tam je nej a v 7 hřich tam sice kratky ale stejně frajer a kdibi si vzal misto ti baby Catrine Zetu Jouns bili bi nej par lepši než Brat Pit a Angelina Jolie -
včera měla...
..52.narozeniny jeho žena,která je o 2 cm vyšší a o 3 roky starší!! *1* *1* Nevíte čím se od něj liší o 4? *7* *1* *15* -
Antonio
Antoniovi přeji všechno nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a hlavně aby zůstal pořád takový úžasný sympaťák. *14* *14* *14*