-
Mail
Neznáte někdo mail, na kterej si můžu poslat žádost o autogram *7* *7* *7* *14* *14* -
-
Re: Mail
jj mam jeho emaila 'antoniobanderas11@gmail.com' a normal si s nim píšu tk mu můžeš napsat *3* -
Re: Mail
asi ne ae můžeš si ho najít na fb *3*
-
-
ab
ma strasne krasny oci takovy hluboky a kdyz udela takovej ten jeho hlubokej pohled tak se muzu zblazdnit stejne jako z johnnyho deppa *14* *14* *14* me se nejvic libi ve spy kids v zorro a v tenkrat v mexicu tam s nim hraje i johnny a i enrique. nadhera *14* -
-
Re: ab
jo tenkrát v mexiku sem taky viděla to je dobrý no *3* -
Re: ab
Antoniův pohled je vážně skvělej, hlubokej a pronikavej, jakoby věděl, co si zrovna myslíš... *4* -
-
Re: Re: ab
jj má pěkný oči *4*
-
-
-
Film
Jak se jmenuje ten film, kde Antonio hraje gaye ? Chtěla bach se o tom dozvědět víc - nějaký rozhovory o tom filmu a tak... *3* -
-
Re: Film
Film se jmenuje Zákon touhy a je super ! *14* -
-
Re: Re: Film
ten film je to erotický? já sem na to chtěla koukat a bylo to docela sprostý, je to erotický? -
Re: Re: Film
No ale gaye hraje i v Philadelphii...
-
-
-
hezoun
je to krasavec,líbí se mi dlouho *14* -
sexy chlap
je tak nádhernej a děsně pěkně zpívá ve videoklipu Desperado navíc je tak přitažlivej a je inteligentní a má sexy prdelku i krásné oči když sem se do nic hluboce podívala *14* *14* *14* *14* *14* je to *4* (andílek) -
-
Re: sexy chlap
jo jo mas pravdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
:-)
Banderas je jako chlap moc pěknej, přitažlivej. Ale nejvíc se mi líbil v Interview s upírem. Tam jsem mu věřila fakt všechno! Jo a ve Shrekovi 2 namluvil Kocoura v botách. Viděla jsem to anglicky a je to bomba. Banderas je prostě sexy i jako kočka!! *14* *15* -
-
Re: :-)
MŇÁÁÁU *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: :-)
trapný -
-
Re: Re: Re: :-)
ne tak jako ty
-
-
-
-
*KISS*
asi bych měla básnit o tom jak je sexy (což je) ale me víc přitahuje Zorro jako osobnost. Jak je elegantní a přitom se ho všichni bojí. Já nevím proč ale faktycky jsem se zamilovala do vymyšené postavy. -
-
Re: *KISS*
ale Zorro existoval!!! -
-
Re: Re: *KISS*
děláš si z nás prdel, ne? *1* -
-
Re: Re: Re: *KISS*
taky si myslim *1*
-
-
cože???? *7* *7*
-
-
a nevite kolik ted asi ma co ?? *14* *14* *5* *5* -
-
Jen 48, v nejlepších letech *4*
-
-
a mimochodem všichni španělé jsou k sežrání. To je prostě takový elegantní národ *14*
-
-
komentář
Ahojky, teda to je pochval!!!! Připojím se taky! Je to krásnej chlapík. Mě se líbil v Legendě o Zorrovi!!!!!!!!! Ahoj *14* *14* *15* *4* -
-
Re: komentář
jo legendu o zorrovi sem taky viděla to je dobrý *3* *3*
-
-
miami
ANTONIA OBDIVUJI CELY SVUJ VĚK.MOC SE MI LIBI JE TO VAŽNĚ KUS *14* JEHO FILMOVE SCENY SE MI TAKY LIBI...ON JE PROSTĚ TEN NEJ...HEREC CO ZNAM.... *5* *3* -
toníček.....
miluju ho!!!! *14*