Přejít na výpis diskuzí

Antonio Banderas

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Supeeer:)

Jj Je uzasnej:):)):)a videli ste sedmej hrich?? *14* *14* tam je---nejlepsi:):)
    • Re: Supeeer:)

jo ten film jsem videla taky se mi tam moc libil ale i ve filmu zchuzka s cizincem neni spatny.videli jste ho?je tam kus! *4*
  • Antonio = Bůh

Taky se mi doma rodina směje, protože mám jeho obrázek i u postele, mám s ním 30 filmů a každý den se na nějakej dívám, nebo aspoň na kousek. Nejraději mám Desperada.
    • Re: Antonio = Bůh

a co je na tom že máš jeho fotku u postele a koukáš se na filmy dyt je to úpe normální *4*
  • :-)

Antonio je můj nejoblíbenější herec. Ve všech filmech je úplně neodolatelný. ječ prostě boží.
    • Re: :-)

tak to sme asi dvě já už sem na náký ty filmy s nim úpe nemocná furt na to musim čumět nj prostě super *3*
  • :)

*14* Antonio *14* Nejlepší herec na světě,závidim té Melanii že ho může mít. U jeho filmů vždycky šílím až se mi bratr směje *1* Je prostě nejlepší, Miluju ho *14*
    • Re: :)

ještě že nemam bráchu *1* *1* *1*

tk to ti nezávidim tho bráchu *1*

Ahoj. jsme na tom podobně. Taky se mně doma všichni smějou, jak dlouho už po něm šílím..... Mám doma všechny filmy s ním, považuju to za klenot :-)
      • Re: Re: :)

co je na tom dyt je to normální *3* *4*
        • Re: Re: Re: :)

dyt jo jedna spolužačka po něm taky hrozně šílí ae to už doost přehání toe hrozný no ona sem pude bude vědět o koho se jedná *1*
          • Re: Re: Re: Re: :)

jo já sem kravka jo? možná jo ae ty si zase blázen kup si mozek a víš co nebudu se s tebou dohadovat tady kde to uviděj všichni tak čau ve škole
          • Re: Re: Re: Re: :)

hele nepomlouvej!
            • Re: Re: Re: Re: Re: :)

nic nepřehánim a hádat se s kravkou-s tebou nemá smysl

jo já nemam vkus jasně *1* já proti němu nic nemam ae ty to přeháníš

no a co je ti po tom dyt je tak úžasnej to ty nemáš vkus!

nepomlouvám dyt je to všechno pravda
  • Antonio

V noci jsem konečně viděla film "Rapsodie v Miami" a Antonio tam je zase tak nádhernej! *14*
  • Nejúžasnější chlap na světě

Antonio je ten nejkrásnější chlap na světě.Ale taky skvělej herec.Mám ho moc a moc ráda.Je prostě božíííííí. *4*
  • nádhera

Je to BůH!Nádhernej!Nejhezčí!
  • AAAAaaaach!!!

Jeduli, ten je roztolmilouckej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • dvojník

Nemusíte doChorvatska taky znám dvojníka,je taky užasný.Miluji ho oba.... *4*
    • Re: dvojník

jo....a kde se nachází...?? *15* *14*
  • Hele, Vendo, jseš cvok, co? A dost velkej!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit