-
Supeeer:)
Jj Je uzasnej:):)):)a videli ste sedmej hrich?? *14* *14* tam je---nejlepsi:):) -
-
Re: Supeeer:)
jo ten film jsem videla taky se mi tam moc libil ale i ve filmu zchuzka s cizincem neni spatny.videli jste ho?je tam kus! *4*
-
-
Antonio = Bůh
Taky se mi doma rodina směje, protože mám jeho obrázek i u postele, mám s ním 30 filmů a každý den se na nějakej dívám, nebo aspoň na kousek. Nejraději mám Desperada. -
-
Re: Antonio = Bůh
a co je na tom že máš jeho fotku u postele a koukáš se na filmy dyt je to úpe normální *4*
-
-
:-)
Antonio je můj nejoblíbenější herec. Ve všech filmech je úplně neodolatelný. ječ prostě boží. -
-
Re: :-)
tak to sme asi dvě já už sem na náký ty filmy s nim úpe nemocná furt na to musim čumět nj prostě super *3*
-
-
:)
*14* Antonio *14* Nejlepší herec na světě,závidim té Melanii že ho může mít. U jeho filmů vždycky šílím až se mi bratr směje *1* Je prostě nejlepší, Miluju ho *14* -
-
Re: :)
ještě že nemam bráchu *1* *1* *1* -
tk to ti nezávidim tho bráchu *1* -
Ahoj. jsme na tom podobně. Taky se mně doma všichni smějou, jak dlouho už po něm šílím..... Mám doma všechny filmy s ním, považuju to za klenot :-) -
-
Re: Re: :)
co je na tom dyt je to normální *3* *4* -
-
Re: Re: Re: :)
dyt jo jedna spolužačka po něm taky hrozně šílí ae to už doost přehání toe hrozný no ona sem pude bude vědět o koho se jedná *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
jo já sem kravka jo? možná jo ae ty si zase blázen kup si mozek a víš co nebudu se s tebou dohadovat tady kde to uviděj všichni tak čau ve škole -
Re: Re: Re: Re: :)
hele nepomlouvej! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
nic nepřehánim a hádat se s kravkou-s tebou nemá smysl -
jo já nemam vkus jasně *1* já proti němu nic nemam ae ty to přeháníš -
no a co je ti po tom dyt je tak úžasnej to ty nemáš vkus! -
nepomlouvám dyt je to všechno pravda
-
-
-
-
-
-
Antonio
V noci jsem konečně viděla film "Rapsodie v Miami" a Antonio tam je zase tak nádhernej! *14* -
Nejúžasnější chlap na světě
Antonio je ten nejkrásnější chlap na světě.Ale taky skvělej herec.Mám ho moc a moc ráda.Je prostě božíííííí. *4* -
nádhera
Je to BůH!Nádhernej!Nejhezčí! -
AAAAaaaach!!!
Jeduli, ten je roztolmilouckej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
dvojník
Nemusíte doChorvatska taky znám dvojníka,je taky užasný.Miluji ho oba.... *4* -
-
Re: dvojník
jo....a kde se nachází...?? *15* *14*
-
-
Hele, Vendo, jseš cvok, co? A dost velkej!!!