-
Idol
Souhlasím tu se všema, že je to ten nej-krásnější, sympatický, nadaný , španěl jakého nám stvořil bůh pro nás ženy *15* I když se nechce věřit, že mu je tolik kolik mu je, má stále v sobě ten sex-apple *14* Nejvíc si ho budu samozdřejmě pamatovat v zorovi. A ty s cény, kdy vášnivě začne líbat, to až se zatají dech. Nedivím se manželce, že si ho tak pečlivě střeží. Přeji mu, ještě mnoho zajímavých rolí.Ať žije Antonio Banderas!!!! -
Antonio
Tak právě jsem zkoukla film "Zákon touhy". Silnej příběh a Antonio jako vždycky je prostě nej ! *14* -
Zorro
je uplne skvelej chtela bych si s nim zahrat v Zorrovi. Třeba jako Juaquin byl jeho syn tak bych chtela byt jeho dcera a Juaquinova sestra. *4* -
jj
je to uzasnej herec a v zorovy mu to moc slusi na konci jednicky v tom lomu *14* -
Desperado
Jsem nemocná, prostě pořádně nachcípaná tak si pouštím filmy s Antoniem jeden za druhým a je mi hned líp. Mám s ním 30 filmů, ale stejně úplně nejvíc se mi líbí v Desperadovi. *14* *14* *14* -
-
Re: Desperado
jj desperado sem tky viděla toe úpa dobrej film koukám na to skoro pořád xDDD -
-
Re: Re: Desperado
no to já taky a mam to i v mobilu *1*
-
-
Re: Desperado
co ty víš třeba ty filmy maj léčící účely *1* *1* *1*
-
-
je moooooc hezkej
Antonio Banderas je ten neeeeeeeeeeej heerec+zpěvák kterýho znám (je moooc hezkej přesně mího typu dlouhý černý vlasy,hnědý tmaví oči a krásnej pro stě španěl je moooooooooc hezkej... *14* -
příspěvek
Je pěkný. -
antonio
v televizi by mohli dávat sedmý hřích,legenda o zorrovi atd.Proč?to nedává sakra *9* *10* *16* -
-
Re: antonio
třeba to zas budou dávat vyčkej času a nebo di na www.ulozto.cz a stáhni si to a můžeš na to koukat kdykoli chceš *3*
-
-
Sranda
Celkem jsem se nasmála tomu všemu obdivu co tu mnozí pějí, oči vykulené *4* *4* *4* *4* *4* *4* . No, pěkný chlap to samozřejmě je. -
krasavec
antonio je chlap se srdcem na spravnem miste.vi moc dobre co odzivota chce a proto si ho moc vazim.je malo takovych celebrit jako on.je uzasny a porad ma co ukazovat i kdyz uz neni nejmladsi,je to proste chlap k sezrani!! *14*