-
....
patřííí mezi mé nejoblíbenější herečky *4* *14* -
-
...
Vse nej k narozkam! :-*
-
-
ashlééy
mám moc rada ashley je medzi mojimi najlepšíími osobnostami *1* mam ju akt moc rada ma duper filmy xDD *15* *15* *4* *4* *5* *5* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *3* *3* *4* *3* -
ashlinka
jsem tvojí fanynkou -
ashley
já jsem tvojí velkou fanynkou! Zbožňuju tě! Chtěla bych být tvojí novou ségrou! Ahoj -
-
Re: ashley
Já miluju olsenky nejvííce herečky nejvíce miluju jejich filmy uplne žerůů je sestry v akci sestry na bahamác past na rodiče atd....miluju mary . kate olsen a ashley olsen ♥♥♥ 18* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
TWINS
Ahojki, je tady někdo podobný Ashley???? :) -
Blog o Olsenkách
ahoj! navštivte můj blog o Olsenkách!
http://bestolsentwins.blog.cz/ -
lala
ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa -
..<3ashleynka naše láska<3....
ash je ta nejnejnej holčííí na světě ještě s miley cyrus má upa coolový filmy který nemaj chybu!kdo se mnou souhlasí at napíše odpověd na příspěvěk prtž oni jsou skvělý!! holkyyyy!MJMMMR! *14* NEJLEPŠÍ HOLKA ON THE WORL souhlasíte??? -
-
Re: ..<3ashleynka naše láska<3....
jo já naprosto souhlasím ashley olsen je nej girl na světe naprosto souhlasím! -
-
Re: Re: ..<3ashleynka naše láska<3....
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ej holčí apsolulutně souhlasím jsem její největší fanynka...mám sní 85 časopisu z celého světa a dokonce i kalendář a tričko je neeeeej!!je to legenda největší hvězda světa!
-
-
-
kdo má rád olsenky ?
kdo miluje olsenky ať dá tomuto příspěvku za 1 * plsky....máte je rádi?...já ano takže za 1 -
ashleynka
ashleynka olsenková je ta nejlepší holčina nacelém světe je prostě užasná a má ty nejlepší filmíky souhlasíte??