Přejít na výpis diskuzí

Ashley Olsen

OSOBNOST 31.12.2006 
198 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otazka

Ahoj chtěla bych se zeptat vy ste hráli dvojčata na taboře jak se vymněnijou něco podobnýho jako past na rodiče ae není to ono chtěla bych vědět kdo to to hraje a jestli vy tak bych chtěla vědět jak se ten fylm jmenuje předem děkuji za odpověd......a mám ráda kždý váš fylm
  • kajuska4

vše nejlepší k narozeninám

*14* *14* *4*
  • Vše NEJ !!!

Miluju tebe i Ashleynku !!! Úplně totálněěě !!! Jste supéééér !!! *14* *14* *14* *14*
  • anett96

Vše nej

Všechno nej k narozkaám hodně stěstícka a zdravíčka *15*
  • ...

Vse nej k narozkam! :-*
  • 21.4.1993

....

patřííí mezi mé nejoblíbenější herečky *4* *14*
  • hilary_duff

ashlééy

mám moc rada ashley je medzi mojimi najlepšíími osobnostami *1* mam ju akt moc rada ma duper filmy xDD *15* *15* *4* *4* *5* *5* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *3* *3* *4* *3*
  • ashlinka

jsem tvojí fanynkou
  • ashley

já jsem tvojí velkou fanynkou! Zbožňuju tě! Chtěla bych být tvojí novou ségrou! Ahoj
  • sandy.velson

TWINS

Ahojki, je tady někdo podobný Ashley???? :)
  • Blog o Olsenkách

ahoj! navštivte můj blog o Olsenkách!

http://bestolsentwins.blog.cz/
  • Re: Ashley

Ja s tebou súhlasím,sú obe moje vzorý!!! *14* *3* *1* *15* *3* *13* *7*
  • kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa
  • Re: Re: ..<3ashleynka naše láska<3....

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ej holčí apsolulutně souhlasím jsem její největší fanynka...mám sní 85 časopisu z celého světa a dokonce i kalendář a tričko je neeeeej!!je to legenda největší hvězda světa!
  • Re: ..<3ashleynka naše láska<3....

jo já naprosto souhlasím ashley olsen je nej girl na světe naprosto souhlasím!
  • ashleynka0012

..<3ashleynka naše láska<3....

ash je ta nejnejnej holčííí na světě ještě s miley cyrus má upa coolový filmy který nemaj chybu!kdo se mnou souhlasí at napíše odpověd na příspěvěk prtž oni jsou skvělý!! holkyyyy!MJMMMR! *14* NEJLEPŠÍ HOLKA ON THE WORL souhlasíte???
  • kikinka.panda

kdo má rád olsenky ?

kdo miluje olsenky ať dá tomuto příspěvku za 1 * plsky....máte je rádi?...já ano takže za 1
  • ashleynka0012

ashleynka

ashleynka olsenková je ta nejlepší holčina nacelém světe je prostě užasná a má ty nejlepší filmíky souhlasíte??
  • Re: sfds

ahoj hele a jak bys mi to jao poslala chtela bych tvoje casopisi s nema zbiram je ..uplne je zboznuju mam o nich uz jeden cely sesit uplne plny *15* *14* *14*
  • Všechno nejky

Všechno nejky k tvým 23.narozeninámm Ash! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit