-
Re: Ashley
mě je zase simpatičtější ashley, příjde mi jako daleko větší osobnost, která se i přes ty léta v Hollywoodu zachovala tvář, MaryKate je takový věčí děcko, není pro mě ničím zajímavá... -
Bloog
ahoj mám blog o olsenkách!!
Jukněte pls!
i-love-olsen-twins.blog.cz *1* -
sfds
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Re: AUTOGRAMY!
ahojenky sem velikanananska obdivovatelka olsenek kupuju si podobny vecicky ktery nosej sou uzasny ty jejich filmiky sou bziii mam doma sbirku plakatu olsenek sem do nich blaaazen tak papa jen kdyby nekdo mel jejich autogramy rada bych je za neco vymenila pa -
ok
miluju vas obe mate icq??? *14* *14* -
zaheta
jo olsenky jsou cool *4* *3* -
Re: O Ashley
no to s tebou souhlasim ashley je vazne super ja ji zboznuji a ne jako naky pipiny... co sem lezou a pisou ze olsenky jsou .... ani to psat nebudu ptze je mam rada *14* -
fakt se pohadali?
hej je to pravda za se olsenky pohadali????????? *9* *9* *9* *7* *7* *7* *9* *9* -
Ashley
Ash je skwela herecka...mam ju welmi rada aj ked MK mam radsej...ale je skwela, pekna, uzastna...mam ju rada *1* -
Asi sem se zamiloval
TY holky jsou boží,rád bych je chtěl poznat,doufámm že na nějakou holku -podobnou na Mary-kate nebo na Ashley někdy potkám
mám vás rád holky -
Olseeenky
ahoooj plosim nema nekdo dvd nebo plakaty s olsenkama? ja je desne miluju a schanim jejich filmy a plakaty pls kdyztak se ozvete na e-mail budu moc rada -
Re: herečky
ahoj nemas plssss nejake filmy s OLSENKAMA?? plsky ja strasne moc schanim plakaty a dvd s nima -
Nicol
Ahojky lidicky ja mam taky dvojce Ashley a je to ta nej sestra jo a Ashley je tan nej herecka na svete moje sestra ma radsi M-K ta taky ujde..............!!!! *3* *1* *4* *4* *1* *1* *4* -
Re: Olsenky
Hej tak to souhlasím s tebou když tak sa mrkni na můj blog http://hilary---duff.blog.cz -
Ashley je NAJ!!!
Ashley olsen je ta NAJ herecka na svete!!! a je strasne klasna!!!:) tak xcem vyzerat!!! *14* je proste dokonala!!! -
Re: sos
nemam a nemas ty maila na: orlando bloom,olsenky,lohan,duff nebo tak neco
prosiiiiiiiiiiiiim kohokoliv *3* -
sos
Nevíte někdo kde se dají stáhnout jejich filmy??? -
Re: Ashley je nej
Čauky, nemáš adresu Michaela Jacksona? Napiš mi ji prosím na nathaliakaulitz@seznam.cz -
sos
Čauky! Nemáte někdo adresu Michaela Jacksona? Napište mi ji prosím na nathaliakaulitz@seznam.cz *14* -
Olsenky
Ashley a Mary-Kate Olsen fakt zbožňuju!!! *3* ještě s Hilary Duff to sou nejlepší herečky na světěěěěěěě *1*