-
Fotečky
Ahoj přidala jsem asi 60 nebo 70 fotek Ashley z Hawaje a ještě náký z HSM .Tak doufám že se vám budou líbít a doufám že Ashley se zase o trošičku zvedne !! *3* *5* *1* -
nepíše
ach jo tady nikdo nepíše. -
temá
kdybych měla téma tak to řeknu. *9* -
tapetkýý
Holkýý,,už se konečně zautorizoali ty naše narozeninové tapetky,,všechny jsou moc krásnéé... :) to se nám povedloo, že? *3* -
nej
hodně stestí knarozeninam Ashley prejí Markéta(simca2)Magdalena(omajda) *4* -
spát
tak ahoj já du spát kdybych tu ještě byla tak to nevadí. -
ach
ach já jsem tak štastná. *14* -
promi
ahoj holky prominte že sem tu njebyla bylo hezky tak jsem byla venku. -
ahoj všichni
ale teď tak hledám po netu fotky Ash z té Hawaje a našla jsem něco, jenže ty fotky jsou strašně malinkatý a když na ně kliknu tak se to neobjeví strašně mě to štve..zkuste to někdo z vás otevřít pls..je to na téhle stránce:
http://ashley-hq.org/
a jsou hned nahoře a je tam v oranžových plavkách...ale nejde mi to prostě otevřít.zkuste to pls a napište jak jste dopadli... *3* -
medousssku
já sem tu taky nebyla...a nepřišla si o nic... -
Ahoojky
Ahojky lidičky, promiňte že jsem tady na té párty nebyla, ale moje kámoška mě dneska pozvala na GARDENM PARTY u ní doma, takže jsem samozřejmě dala přednost GARDEN PARTY před počítačem. myslím, že jsem aloe o nic nepřišla -
párty...
ahoj lidi....Tak ta dnešní párty se nám moc nevyvedla...Já sem tady ani nebyla uplně mi to vypadlo z hlavy...Tak někdy jindy ahojky zatim... :) -
Tady nikdo není
Ahjo tady skoro nikdo není a my děláme makrely ak já už stejně musím tak zatim pa -
elizabeths
Jo to máš pravdu tam jsou písničky upa boží Ashley v nich umí vyjádřit svý pocity !A upa všechno -
GP Je nej!!!
´Podle mě je GP o něco lepší než Headstrong... Prostě GP je to nej cd co jsem kdy slyšela ;)... -
JO JO
Jo tak jo -
Ona začala xD
Já se k anglině akorát přidala xD... nwm, kdy začne xD... Tak to tu rozjedem ne??? xD... Třeba se někdo přidá ;)... -
Párty
Tak co párty kdy začne ? -
hey?
proč tady píšete anglicky?, *7* -
Hi!!!
Tak je tu někdo???
angelinka2 -> Hi, where are you from???