-
Párty!
Ahojky tak doufám, že se to atdy ještě trošku rozjede. zatím nás tady MOC není... -
páááárty
Párty..párty.. -
NAROZKY !! 24
tyo už 24 to to letí *5* ae všechno nej nej přeju ash a at se ji pořád daří v karieře a zůstane pořád tak pěkná *14* *14* -
Re:
di do prdele píčo *13* -
Všechno nej
Ashley všechno nej a taky hodně zdraví. *3* -
Prání k narozeninám
Ashley, takže všechno nejlepšííí, ikdyž to už máš ..tak ať ti to vydrží, seš moc krásná a nadaná, určitě bezva holka. Zůstaň taková jaká jsi, neblbni jako ostatní celebrity. Vždyť seš vzorem spousta holek mezi který patřim i já. Kariéra se ti už naplno rozjela tak přeju aby to vydrželo i nadále. Hodně štěstí, zdraví, lásky, ať vám to se Scotem klape ;). Tvoje největší fanynka Aney :* Xoxo -
hh
ASHLEY je najlepsia *14* *14* *14* -
Vše nej k narozkám
Všechno nej k 24. narozkám *4* *4* -
Všechno nejhorší k narozeninám,Ashley!
-
vše nej
Ashley přeju ti vše nej k narozkám hodně lásky,štěstí a hlavně zdraví *14* *14* *14* *14* *14* -
nej
Ashley, všechno nellepší k 24. narozeninám!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: btw ještě ke gp
Koupila, v BONTONLANDU v Praze na Novym Smíchově a v internetovym obchodě bontonland.cz ho maj taky (odkaz jsem hodila do novinek) ;)... -
Re: btw ještě ke gp
A kde sis to CD koupila nebo stáhla??:) -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!
Všechno nejlepší Ashley k 24. narozeninám! *3* -
Všechno nejlepšíííííííííííí
Ahoj Ash přeju ti všechno nej,nej k Tvým 24.narozkám tvoje Agi!!! *14* -
Re: 1
Léto 2007 na Nově... Ale předtim to dáváli na Jetixu a to bylo asi jen 2 měsíce předtim ;)... -
btw ještě ke gp
Btw, naskenuju nebo nafotim i obal, ať je komplet ;)... -
Ahojky...
Ahojky... Včera jsem se tu zaregistrola a chtěla bycch Vám pomoct s profilem o Ashley... Přidala jsem 2 písničky co Vám chyběly u alba GP, páč ho mám doma... Až budu mít víc času tak k písničkám z GP dopíšu slova, páč jsou přiložený k albu... A chci se zeptat ví někdo jak k albu nastavit odkaz kde se dá to cd koupit, že bych to ostatnim doporučila ;) (jako je to u Headstrong)... ahojky a dík za odpověď, kterou mi můžete napsat i na mail renca-love@seznam.cz nebo na můj blog www.renca-love.blog.cz ... Díky... -
Je nej
Ash ma narozky a je uplne nej. Mam ji ze vsech zpevacek nejradsi -
narozky
Všechno nejlepší k narozkám Ashley!!!! *3* *4*