-
...
všechno nej 😍 -
Ashley
Ashley ma dneska narodeniny ta vsetko najlepsie hehe 😍 😍 😍 -
jj přesně
Jj blonde souhlasím s tím aby už nikdo nesrovnával Vanessu s Ashley..obě to v HSM zahráli skvěle..i když plo nás je BEST Ashley..jinak ve 3 hodiny to tu rozjedeme..už se mocko těším..tak zítra papa:-* -
ahojiky..
medousssku--já souhlasím, aby to bylo ve 3 hodiny...možná se o trošku opozdím, ale stejnak ta zířejší párty jen tak hned neskončí... 😍 a pro všechny--- nesrovnávejte tady zase Ashley s Vanessou pls...obě jsou jiné ale obě dobré...takže není co řešit... 😍
Ale pro mě je ashley nejlepšíí a zítra má narozeniny...bude jí 24 let..frajerkááá... 😍 😍 😍 -
Máš pravdu
Máš pravdu nikoho byse nemělo odsuzovat každý máme jvůj názor% 😉 😁 -
SUPEER
už přidávám narozeninové tapety 🙂 mám jich celkem 6 🙂 -
Je to každého věc
Myslím, že je každého věc koho má rád a koho ne.. nnikdo by se tomu druhému do toho neměl montovat a odsuzovat ho.... -
Aj Vanessa..
Aj Vanessa neni zlá herečka! 😉 -
Viac herečka
na Ahley sa mi naj a naj páči jej herectvo je good v hsm je najj herečka!!!!!!!!!!!! 😍 😍 -
Teda...
Ashley sa mi moc napáči ale je to good herečka trochu sa mi páči jej spev preto ju mám na 2. mieste a ludie že nemam ashley v fanklubu neznamená že ju nenávidím ale je good! 😁 -
Ahojky
Takže souhlasíte s tím, že zítra ta párty bude ve 3?....podle mě je to nejlepší čas.... takže souhlas? pozvěte co nejvíc lidiček -
pro všechny!!
hlasujte pro Ashley ať vyhraje 😍
http://www.celebritystreetstyle .c om/polls/young_hollywoods_celebrity _street_style/ -
nespesna
no to je víc než dobráá..Ona je upe ÚŽASTNÁ lowííkujůů Ashley...moc jí zbožňujůů...ach jo chtěla bych se s ní potkat a pokecat s ní...*14* ,,*14* forever -
skvělá
Ashley je dobrá. 😍 😍 😍 😁 😁 😁 😍 -
anulko123
to si piš...:), toho 2.7 to tady pořádně rozjedeme... 😁 ,mcoko se na to těším...jjojo Ashley je plostě nejlepšíí.. 😍 😍 😍 😍 -
Nůuda byla
Dneska tu vážně nikdo nebyl.nůůda jak sviň..soufám že toho 2.to tu bude pořádně rozjetý..jinak Ashley BEST!!muck:-* -
oslava...
ahoj holky tak jsem konečně dorazila domů a myslela že to tady bude už rozjetý ale jak čtu tak to bude až toho 2.7.?...tak to si nesmím nechat už ujít..tak zatim všichni ahoj... 😍 -
hodně
Hodně stesti to 2. ASHLEY mam tě rada:) 😍 😍 😍 😍 😍 -
no
No a co tak si to užijete toho 2. 😍 -
Re: Nůůdaa
skoda ze nikdo nema cas 😡 😡