-
Re: Míša
no blog sharpay neznam ale znam ashleyn blog a je uplne krasny je to ashleyytisdale.blog.cz -
jj
už zejtra máme první oslavu že??? *14**14* ,,těším se....:) hokyy pište do diskuze pls....nějak se nám zastavili komenty....*9* -
Míša
Ahoj máte někdo sharpein blok? *7* -
Troy
Ahoj zná někdo film troy vyslovujeseto troja. *7* -
Re: pro: JÁ
Mislím na tu sharpey! *4* -
Re: pro: JÁ
Jo souhlasím! *15* -
Re: krava
asley je mnohem lepši než ty!Ty smrdíš jak sto let staré ponožky,opičí zadku ! smrdí ti ventylace!radči vypadni z téhle diskuze smradoško!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
pro: JÁ
jo přesně..nás to absolutně nevytáčí...už je to spíš až k smíchu.. *1* ,,jdi někam jinak..si fakt směšná.. *1**1**1* ..a Jinak Ashley je prostě nejlepší a nikdo nám to nevymluví...Lowííkujů Ash..:) -
ne
holky nereste ho my ashley mame radi
víme že ash JE PROSTE NEJLEPSI a jeste dnska sem dostala cd GP je ploste uplne uzasne fakt krasne a ten darek pro ashley taky uplne krasny *14* *14* -
a
nikoho to nenastve tak se namahas uplne zbitecne *13* -
jj
jj nechod sem je to dost trapny noaco ze se ti nelibi nas to nezajima tak si bez postezovat nekam jinam jestli mas rad(a) vanessu hudgens tak treba tam , ale sem nelez *13* *16* -
Vzkaz pro ja
jestli si myslíš, že když sem napíšeš že je naše sluníčko Ash kráva a zpívá jako slon, že nás tím nějak naštveš? seš naomylu, všichni z tebe máme akorát sranduu... ani navíc neumíš psáát.... tyhlety lidi co ostatní pomlouvaj a kritizují opravdu miluju:-d-jsou tááááááááááááááááá ááááááák trapní.. musíš bbýt š´tastná že patříš mezi NĚ *13* -
NEWA
ahojky, je to blbé že je Ash na 5.místě, ale v tomto případě mi to newadí protože michaelova smrt je hrozná věc a on si to zaslouží, takže ztoho nezoufejte! -
krava
Ashleyna ke krava a spieva ako slon *1* *1* *1* -
Re: V Německu se mají
GP u nás vyšlo ve stejnej den jako v Německu, já už ho mám dost dlouho doma ;)... -
cooo???
Hey cožžee?? vidíte to co jáá??Ashley na 5.místě??..*9**9*..a Michael Jackson na 2.místě?...tak to ne!...no to se mi teda ale vbc nelíbí...co s tim holky?? *7* *9*
to se na něj kouká tolik lidí,?..ach jo ta jeho smrt to je pech..ale chudák...možná si to zaslouží to 2.místo. byl skvělej... *3* -
medousssek
prej kolem 2-3..pokud vim... *3* -
Prááázdniny
my máme prázdniny už ted takže super.. a chtrěla jsem se zeptat, v kolik teda bude toho 30. ta oslava? -
medousssek a všichni...
Mě začnou prázdky až v úterý *9* ,,teprve v pondělí máme výzo....nakonec o den dřív..aspoŇ něco... *14* ,,Jinak Ashley je nejlepší a už se mocinkytěším na tu oslavů,,už upravuju fotky..myslím, že to bude skvělýý.... *14* *14* *14* ..tak se všeichni mějte ahojíí.. *4* -
Práázdniny
Ahoooojky, koonečně jsou prááázsdniny, už jsem se nemohla dostat. teď už budu jenom vegetit a taky na PC už moc nebudu spíš až k večeru ale vždycky sem alespoň něco přidáám aby se naše Ash neposunula ještě dolůů:-D No nic, zatím se mějte mooocky pěkně