-
Re: Tak...
Aha *15* *15* -
Tak...
Konečně tě tu mám dceruško moje milowanáá ... víš o tom že si dneska byla v Michalovo pohádce za mimozemšťana ... *15* *15* *15* Ty a Klaruš a váš velitel Hlavní Ufon byl Radim ... *15* *15* a přijely ste zničit zemi a já s Elis sme vám daly něco do pití a vy ste vytlemení odletěly *15* *15* *15* *15* Já nemohla ... úplně vás tam živě vidím *15* *15* -
Re: Re: Re: I'm Happy...
jj *14* -
Promiň ...
Promiň, já si jenom šla udělat kafe, dneska sem ho ještě neměla ... abych vydržela dneska dlouho *15* *15* *15* Protože naši jedou pryč, takže tu budu tak do 2 ráno ... super neee ... yeahhh ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Ahojky
Ahoj tak vítej já jsem Kája a moje je až ale po Vanessce *14* -
Re: Re: I'm Happy...
ANooo *14* -
Re: Hmmm...
Sorry ale já našla Sucker Punch hru *15*
Už tu jsem *15* *4* -
Re: I'm Happy...
Ahojík jéé to je báječný *14* *14* -
Hmmm...
Kajuško, si dcl přesná *15* *15* Ale zbývaj ti ještě 3 minuty ... psala si že se objevíš ve 4 ... *15* *15* *15* -
Re: Ahojky
Ahojky *14*
No to je dobře,... Ashleynka je i moje nejoblíbenější hvězda s Avril Lavigne ... *14* *14* a Nessie Hudgens ... A jak se jmenuješ??? *14* Asi Káťa že? *14* Já jsem Míša *4* -
Ahojky
ashley tisdale je moje nejoblibenejsi zpevacka mam ji mooc rada a libi se mi jeji pisnicky *4* -
I'm Happy...
Zlatíčka moooje, já jsem táák neuvěřitelně šťastná, ráno sem vstala v 8 a šla makat, protože ani nevím, prostě sem se sebrala a řekla taťkovi, že du vozit a skládat dřevo a uklidit kotelnu a potom sme šli ještě všichni uklidit na ves štěrk ... a jako sem sice mrtvá ale mám za to odměnu ... Svůj počítač na celý celičký den ... juchůůů ... -
Re: ..!
Nn on byl na svojem já byla v obchodě *3* -
Re: Re: Re: Re: twe
Aha tak to je škoda paa *14* -
..!
Hm..beztak Petr(Brácha Klárušky jí vyhodil prtože se tu příhlasil dostane vynadano *15* -
Re: Re: Re: twe
Kajuško, jád jdu ... večer snad ještě dorazím ... *14* Pááá *14* -
Re: Re: twe
Mno *15* -
Re: twe
Tve já umírám ... to je kravina ... hlavně chcípu z toho vytlemenýho kameramana ... *15* *15* *15* Ale tohle je ještě lepší ... umírám ...
http://www.youtube.com/watch?v=_JThd5QMw_Y -
Re: Re: Re: Re: Re: Kde zase jste???
Tak jdeme spolu *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Kde zase jste???
Acha... *14* *15*
Táákže nějak takle:
Dobrý den, dneska podle horoskopu by jste měla posilovat nohy ... běžte si zaběhat na hooodně hoodně dlouho pryč ... *15* *15* *15* *15*
Bože mě už hrabe...