-
Re: Re: Re: Re: Ehmm xD
Mám *14* *4* -
Re: Re: Re: Pardooon xD
Ne v poho já taky budu svůj upravovat musím se zlepšit víc než Iheart-vanessa! *14* -
Re: Re: Re: Ehmm xD
Už ho máte taky ten její new plakát??? *14* *15* -
Re: Re: Pardooon xD
Nebude Vám vadit, když půjdu vylepšit image blogu??? Musím udělat dess na únor a popisky když sem tu konečně... *14* *3* Tak se nelekni Kajuš ... *15* *14* Aby sis nemyslela že si spletla blog ... *15* *15* *14*
Ale potřebuju aby mě kopla incpirace ... *15* *15* *15* Budu tu jenom budu dělat design do toho *14* -
Re: Re: Ehmm xD
dost dobrý *15* *15* *15* -
Re: Re: Pardooon xD
dobrýý *1* -
Re: Ehmm xD
*15* *15* -
Re: Pardooon xD
Ahaa v poho.. *15* *4* -
Ehmm xD
No mám se skvěle ... zrovna jsem zjistila, že mě všude pronásleduje duch Avril *15* *15* Včera sem přišla domu a pustila Evropu 2 a tam Sk8er Boy a pak sem šla nahoru pověsit si new plkát z bravíčka Avril... (je božíííí) a pak sem šla se dívat na očko a tam zase byla Avril What the Hell ... a pak sem si pustila Kobru 11 a tam holka co se podobala Avril *15* *15* *15* Já byla štěstím na mrtvici a pak večer Ashleynka a dneska znova v Zacku a Codym... *15* *15* *14* -
Pardooon xD
Promiňte že sem jak spomalenej film ... já jenom štěstím bez sebe obíhám co se dá za stránky a koukám co je new... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Ahoooooooj
A jak se máš?? *14* -
Re: Re: Re: Ahoooooooj
ANoooo *14* -
Re: Re: Ahoooooooj
Čauíky to je bezva už sem se moc těšila super že si tu až do večera *14* *15* -
Re: Ahoooooooj
Ahojííík jééé jupíí konečně jsme se stihly vždy buď já musím nebo ty no konečně jo ty vtipy hehe *15* *15* *15* -
Ahoooooooj
Ahojky pokládci, zlatíčka mojee... *14*
Tak sem tu a budu vás tu otravovat a oxidovat vám tu až do večera... cha chááá těšte see... čarodějnice vožrálá Míša je zdee... *15* *15* *15* A vožralá hlavně protože ste tady bombardovaly vtipama a já z nich chcípla smíchy *15* *15* *15* -
Re: ash
jjooo *14* -
ash
Ashleynkaaa a ty fotky jsou božíí *14* -
Re: vtipýý
*15* *15* -
vtipýý
No jak se jmenovala žena, kvůli které se ve starém Řescku vedla slavná bitva? ptá se učitelka Heleny.
Nevím.
No přece jako ty.
Cože? Kropáčková?
*15* *15* *15* -
Re: vtipýý
*1* *1* *15*