Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

WOW ... sme borkyněě...

Páááni když si tu ještě chvilinku vydržíme povídat tak dáme dneska celkem 200 komentů společně.... *14* *3* *3*
  • puspuspusinka

Re: ...

*14* *3* *14*
  • puspuspusinka

Trapná Otázečkaaa... =(

Holki co vlastně používáte na akné... teda jestly vás akné trápí ... mě joo a newim co s tím .. vim že je to trpaný ale potřebuju pomoc už sem z toho zoufalá newim co s tim ... *9* *9*
  • kajuska4

...

Těšinkám se též *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

*14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

i já se na tebe těším *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

*3* *3*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: WOW Nápad... :-)))

*15*
  • klaruska44

Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

haha..musííííííííí to výjde..vím *4* *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

Ááááá zlatíčka moje ani newíte jak šíleně moc se na vás těším už teďka ... *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

Výjde to prostě musí *14* *4* a vezmu *3*
  • puspuspusinka

*1* *1* *1* A hrozně bysme smrděly ... *15* *15* Fuuuuj
  • puspuspusinka

Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

Musíte přijet ... Já se vás nemůžu dočkat už teď ... *15* *15* *15* Jooo a až pojedete i když to bude za dlouho nezapomeňta si vzít foťáček ... bude fotek jak něco ... My tři ... Best Friends Forever ... *14* *14* *1* *14* *3*
  • klaruska44

Jejky tož to by mně možná i ty ryby zabily dřív než bych tam došla..hehe.. *15*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Rovrh ...

Hehe...zombie áá *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: WOW Nápad... :-)))

A nechcete bejt rybářky?? *1* *1* *1* *1* Bysme byly spolu furt u nás je ejdiná rybárna ... a pak bysme každej den lovily ryby ... *1* *1* *1* a až bysme měly nějaký peníze jely bysme do USA lovit ... *1* *1* *1* *1* já kdyby lovila tak dřív spadnu do vody než něco chytim ... *1* *1* *1* *1*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: new..

ty vado.. *9*
  • kajuska4

Jj taky bych kulila očima hehe...tak její mamku nějak nemusím..prejže si chtěla půjčit boty nebo co.. *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: WOW Nápad... :-)))

Haha.. *1* škoda že nemají Davidovi teď narozky že by nás pozvaly a pak by jsme si dali srazík ale někdo jinej má nar.V lhanžhotě..má taťkův kámoš proč ne ve Vodňan jaj *9*
  • puspuspusinka

Jžš to je trapka ta její máti ... mě kdyby vlezla do věcí ... *8* Ale nebudu jí urážet ... mám jí moc ráda a rači nebudu pomlouvat její maminku ... i když já jí nemusím ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit