-
Re: Obraťme list ... :-(
twe neee radši změníme téma...............se těším až Ashleynka bude mít nové CD snad ještě tenhle rok aspoň vánoční *14* -
Re: ...
No to snad neee... *7* To by se nějak vědělo ne? A navíc možná míříme špatnym směrem,... třeba Ashleynka vůbec nemá rpoblémy se Scottem ale třeba s matkou ... jak už psaly v bravu dřív ... *7* I když to možná taky nee... nwm ale nelíbí se mi jak hooodně moc zhubla ... *9* -
Re: ...
to snad všici milovníci Ashleynku *14* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
já bych se zastřelila *9* -
Obraťme list ... :-(
Hey rači změna témata ... nato co by se stalo s Ashleynkou nechci ani pomyslet ... *9* *9* Nepřežila bych tooo ... -
...
Doufám že se nerozešli nebo já bych se picla.. *9* -
Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
No já se s píš bojim aby neskončila nějak jako Brittany Murphy ... tak byla normální pak kvůli chlapovi začala blbnout a umřela na to na ANOREXII ... *9* *9* *9* Kdyby se tohle stalo tak bych se zabila ... nemohla bych žít ... *9* -
Re: Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Jj ta....už vím..hehe že ten pán:Chcete pomoct?Nee já to zvládnu tak to zdvyhla a my upa =o a ona copak holky to neumíte že?A my:Ee *15* -
Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
ano snad neeee..to by bylo hrozné doufám že ne... *9* -
Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
snad nee....aspoň ať jí nebo dopadne jako moje teta anorexie.. *9* -
Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
A taky už dlouho nebyla vidět nikde se Scottem ... co když mají nějaký problémy a ona hubne ze zoufalství a tak ... jako nechci strašit ale fakt už dlouho enměli žádný fotky ... naposled z Avriliný oslavy a to už je mega dlouho ... *7* -
Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Já chodím od 13 let...a to zvládneš..tam jsou i 12letí.. *15* aspoň tedy i unás.. *4* minule jsme tam byly že Kájush a došla tam paní a zdvyhla činku..twe my jsme tlemily jak *1* něco.. -
Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
že jooo aspoň že nejsem slepá ... ale jakoo Ashleynka je hubená až dost a teďka ještě zhubla ... no nwm ale tohle Ashleynce nejni podobný ... ta je přece zdravá a chytrá přece by nějak neriskovala ... *7* -
Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
Zhubla jj..pravda..jde to vidět tak odmalička je roztleškávačkou v USA je to ve škole povinný... *3* ale prej byla dobrá jsem to četla *14* -
Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Ne já fakt na fotkách mam jenom hlavu tam nic neuvidíte ale mam bříško a nohy silný jak něco ... *9* -
Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Viděla si mě někdy celou??? Já myslim že nee... *15* Já bych chtěla postavu jakoo má Selenka a Ashleynka ... takou akorát hubená hezká ... ale já mám bříško ... a taky mam dcl silný nohy ... a to bych chtěla zhubnout ... *4* *3* A sportovat stejnak začnu protože to spevnim fyzičku ... *3* lenivá bejt nechci ... *1* *3*
A ty už chodíš do posilovny ?? *7* *7* Myslíš že já v 15 bych tam nevypadala jak debil?? *15* *15* *15* -
Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Přesně jak to řekla Klárush..nepotřebuješ..já musím taky zhubnout..aspoň trochu *3* -
Re: Hubenááá hubeňoučkááá
Ano zhubla až moc.. *4* *4* tak jsem se čučela aji když byla se Scottem na té party a byla tam i Nessa a jak měla ty plavky upe neměla břicho.. *3* -
Hubenááá hubeňoučkááá
Hey když sme u tý postavy ... já newim ale nezdá se vám že Ashleynka hodně zhubla se koukněte na Hellcats fotky když začala natáčet jak měla takový akorát plochý bříško a ručičky normální a teďka když s ekouknete na ty new Hellcats fota jak tam je Ashleynka v těch kratáškách a topíku nad pupík nezdá se vám že hodně zhubla a má pěkně vypracovaný tělo ... jako že nebrala svalovou hmotu ale přitom hodně zhubla já neiwm ale zdá se mi že jooo ... *7* -
Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Míši ty si hubenááááá.... *3* ty to nepotřebuješ spíše já...já chodím do posilky a furt cvičím v těláků a běham se psem od babičky a td..ale ty to nepotřebuješ.. *3*