Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: new..

Jo to sem viděla a kulila oči jakej tam má binec ... *1* *1* *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: new..

Jí to skříně vlezla mama.. *9* psala to k té fotce..jaj.. *5*
  • puspuspusinka

Re: Re: WOW Nápad... :-)))

Ju chtěla by ses semnou potkat?? *14* *15* Pro mě by to byl nejhezčí den vůbec ... *14* *4* A vůbec nejlepší by bylo kdyby to bylo někdy o rpázdninách a mohli ste přespat to byste pak klidně mohli řpespat u mě a byla by párty ... *14* *15* *15* *15* *15* ve stylu Vashley ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Rovrh ...

newim čemu se směješ ... pak ze mě bude krvavej zombie na kolečkách ... *15* *15* *15* *15* *15*
  • klaruska44

Re: WOW Nápad... :-)))

Hey tak to je šupa nápadddddd ááá se těším *14* doufám že budu moct *14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: new..

Aaha...to nevadí a ještě dala své skříni fotky jaká bordel tak když byla prč *1* *14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Rovrh ...

*15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Rovrh ...

Jasně bafňete kolečkový brusle ... a přijeďte ... bude prdel až si před váma rozbiju hubu páč na nich neumim .. *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

WOW Nápad... :-)))

Kajuš až tvoje máti pojede semka do Vodňan za tou kámoškou nechceš vzít s sebou i Klaruš?? Jestly by teda Kleruš mohla ... wow to by bylo absolutně bestovní den ... konečně bysme byly spolu ... všeci 3 ... *14* *4* *14* Já wím že tenhle rok už to asi nebude ale až pojedete tak by to bylo super ... *4* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Rovrh ...

Haha..jdu s vámi *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Rovrh ...

Hey tak přijeď a pudem kam chceš ... *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: new..

Ee byla u nich na obědě a pak odcházela se svojí maminkou nakupovat *14* a napsala na twitter:oběd a teď jel nakupovat s mou maminku:) *14* *14*
  • klaruska44

Re: Rovrh ...

Jjj...tak nepůjdeme spoluuuu *15* *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Obraťme list ... :-(

No pochybuju že ho bude mít letos ... to už by se vědělo kdyby něco plánovala a připravovala myslim že má teďka hodně čas zarytej Hellcats a tak ... podle mě ještě nic nepřipravuje ... ale až vydá Vashleynka new CDs tak budu happy jak dva grapy ... yeahhh *14*
  • klaruska44

Re: Re: new..

Přesně Míši..já mám všechny paparazzi co se teď objevily tak ve složkách *14* i jsem si nějaké vytiskla *14*
  • puspuspusinka

Re: new..

Páni *15* *8* Já sem taky šíleně šťastná .., teď je tolik new foteček aspoň mam co přidávat semka na oso ... *15* *14*
  • puspuspusinka

Rovrh ...

Hey asi už mam hotovej rozvrh ... *15* *15*
    v pondělí budu normálně běhat.... už se těšim až budeme mít pejska abych s nim mohla jít běhat *15* My máme jenom starýho velkýho chlupáče a s tim kdybych šla běhat tak bych domu nedoběhla za půl hodiny jako nomrálně ale za tak tejden ... *15* *15* v úterý ... taky budu běhat
    ve středu mám taneční a to tancuju jak dbeil 4 hodiny takže nejni co řešit *15* *15* ve čtvrtek máme tělocvik a plus chodim večer na zumbu takže pohoda a v pátek mám v 7 ráno basket ještě než du do školy a odpoledne aerobik ... a v osbotu a v neděli odpočívám jízdou na kolečkových bruslí nebo na kole ... *15* *15* *15* jo to by šlo tohleto ... *4* *14*
  • klaruska44

new..

Nové Paparazzi Ashleynka za rodičem... *14* moc jí to slušelo ikdyž se schovávala...ale moc jí to slušelo já jsem ráda že je teď milion paparazzů *14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

*15* *15*
  • klaruska44

Re: Re: ...

jj přesně.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit