Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radim-vanessa

Re: Re: Re: Re: Re: plakát

Jezisi *15*
  • Re: Re: Re: Re: další Candids

no tak když Nessy a Tizzi mají cool hadříky tak se ani nedivím
  • klaruska44

Re: Re: Re: další Candids

Ty Candids fotky jsou překrásný Ashleynce to moc slušelo a Míši wow to je suprový *4* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: další Candids

Co jee to je suprovýýý Vashleynka *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *4* wowík *14* *4* *4*
  • puspuspusinka

Re: další Candids

Hey lidičky víte o tom, že Ashleynka a Nessynka a Rihanna sou považovaný za nejlíp vystylovaný ženy světa??? Že prej módě rozumí a umí se skvěle sladit a oblíct i když dou třeba jenomom do fitka *14* *14* A pak je tam že Lady Gaga to zase až moc přehání že je až mno nechci bejt sprostá a pak taky Paris Hilton že to pžehání že sou prostě OUT !!! *14* Wááá ... že zrovna Vashleynka to vede ... *14* plus Riri ... *14* To je skvělý ... *14* *14* I lowe you Vashley !!! *14* *14* *4* Jo a jinak na ty paparazzi ... YEAHHH... *14*
  • kajuska4

další Candids

http://tisdale-loves.blog.cz/1007/h eading-to-cw-tca-panels#pridat-kome ntar moc jí to slušelo *4* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: plakát

*15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: plakát

Twl tak to je i na mě moooc ... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: plakát

To je Radim...hehe.. *15*
  • kajuska4

Re: Re: ..

Yeah *4* *14* *14*
  • jessica13

Re: ..

Ashley is cute in those pics ... I love the Ash
    *4* *14*
  • kajuska4

..

Objevily se new fotešky s akce Ashleynce to moc sluší jdu je přidat na blog hrozně moc jí to slušelo http://www.ashleytisdale.org/photos /displayimage.php?album=1376&pos=11 *4* *14*
  • kajuska4

Re: Re: plakát

Jestli mluvis semnou tak jsem kluk.. *1* twe ani na prezdivku se nepodivas twe *15*
  • Re: vše nej!!!

tivole do prdele vždyt je to už dávno natočený a k tomu to máš blbě napsaný píše se to SHARPAY
  • Re: Kwásný narozeninky ♥

hm ta si to tak přečte když bydlí v americe ty čupko a lezbo *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Rozlučka ... !!!

ale mi tě nemilujeme haha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: čauky

aby si se těma smajlíkama neposrala *16*
  • Re: plakát

seš teplá nebo co *7* *14*
  • Re: Re: Re: 160 cm ????

Já se snad rozbrečím *1* Vy ste my taky chyběly, ale nenapadlo mě že aji já vám ... *3* *9* *14* *14* *14* !!! Miluju Vás aji Ashleynku and Nessynku !!! *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: plakát

Presne jako ja se vzdycky ptam segry jestli je v casopisech nejaky plakat nebo neco a ona vzdycky plakat neni ale clanek jo tak me ho da ale plakat skoda *9* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit