Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: fotečky

*15*
  • Re: Re: fotečky

jjjjjjjja
  • kajuska4

Re: fotečky

jj *14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!

Míšo..užij si to tam nádherně překrásné počací a vrať se nám hlavně...miluji tě zlatíčko *4* *14* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Rozlučka ... !!!

Děkuju, ale semnou ses ještě neloučila, to spíš s Kačkou *1* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

fotečky

Krásné fotečky Ash *3*
  • Re: Rozlučka ... !!!

Ještě jednou se s tebou rozloučím *1* *4* Tak se tam měj krásně, užívej si to tam co nejvíc, dávej na sebe pozor a ať tam máte krásně.. *4* *14* MTMMMR *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

Já tebe taky miluji *4* *14* *14* miluji i Vashleynku *14* jinak objevily se new Candids a zase ta její mamka šla s ní *9* a Ashleynka bude mít new shoot *14* *14* *4*
  • puspuspusinka

Rozlučka ... !!!

Tak lidičky, sice sem poslední dobou chodí jenom Kajuška a vy ostatní ani moc ne, ale to je jedno, stejnak se rozloučím !!! *14*
    Jedu na dovču ... tak tu nebudu skoror dva týdny ... *9* *4*
    Ale víc než cokoliv jinýho slibuju, že si koupím něco Vashril ... *14* *14* To bude asi to jediný na co se nejvíc těším a potom potápění, to miluju ... Vždycky plavu s taťkou příšerně daleko a krmíme rybičky ... ááá ty sou táák sldaký ... *14* *14* *14*

*14* Miluju VÁS and ASHLEYNKU !!! *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

Mě to nevadí ... *14* Miluju jí a miluju aji tebe, takže nechci abysme se hádali kvůli Avrilce, ale já jí miluju až moooc, a ty když ne, tak mi to nevadí ... *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

My doletíme 20.7.acha tak to já i miluji styl scene a ještě Michala Hrušku to je herec panic je nanic ale nejfíc Vashleynku upa *14* *14* to já sprominutím Avril nemusím ale měla jsem jí ráda zkazila mmně s ní kamí...a já tu kamí nenávidím a ta kamí jí miluje tak proto nic protitemu nemám *14* *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

*1* *1* Kajuško, to sme dvě závislačky ... *1* *1* Jinak,... zejtra balíme ... ale jinka škoda že nejdeme přes Mikulov ... *9* *9* Ale už se těším ... ale jenom trochu ... *1* *1* Mno a kdy se vrátíte? My 24.7. *14* Jinka ... holky, už není pro mě jenom Vashleynka ... ale začala sem až totálně milowat Ab´vrilku, takže já mám od teďka Vashril ... *1* *1* *1* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

a já tedka taky.ségra je pořád pryč
  • kajuska4

Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

Míši já tu jsem furt jako závislák *4* *14*
  • Re: Ashley is the BEST !!! xD

já tu jsem
  • puspuspusinka

Ashley is the BEST !!! xD

Čauky, nechcete sem začít trošku víc chodit? *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!

aha tk tjj
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!

sorry, ale tu neznáš, tu znám jenom já a Kajuš, teda ne jenom my, ale jenom my víme jaká je ...
  • Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!

můžu se zeptat jaké?
  • kajuska4

Re: Re: Re: New BLOG !!!

Ani já moc nn *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit