Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: plakát

juu to si musím koupit
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: plakát

Máš pravdu, škoda že už dlouho nebyl plakát Van :) Třeba dohromady s Ash :) *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: jsem

*4*
  • radim-vanessa

Re: plakát

Ahoj..jsem fanousky i Ash *4* *14* ja vim sestra oboje dvoje casaky ma a ten plakat mne dala a i ten clanek v tom specialu a i tu titulni stranu...njn Ash je nejvetsi kocka s Vany *14* miluji je
  • mmaarrkkeettaaaa

plakát

Ten plakát ash v Bravo Girl je nádherný, a jak je Bravo Special tak ji to na titulce nádherně sluší a ve vnitř tam je ukázaná s brýlkama, krásné, Ashlinka je fakt pěkná *14* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: jsem

xD
  • Re: Re: jsem

:)
  • Re: Re: Re: 160 cm ????

Ahojky Míšo mocc jsi mi chyběla jsem ráda že jsi tu *3*
  • kajuska4

Re: jsem

Čauky jj divný *4* *1*
  • kajuska4

Re: Re: 160 cm ????

Ahojík Míšulko ty si mně tak chyběla...jak sis užilas dovčuuuu *7* *7* *4* *14* *14* *14* Jj...přesně možná je to těma botama *4* *14* *14*
  • puspuspusinka

Re: 160 cm ????

Ne není vyšší než Nessy ... sou tak nějak stejně vysoký a Nessy je možná o trochu vyšší, ale jinak u obou je všude 165 cm jenom tady je 160 ... ale to nic ... ale když se juknete tak sou stejně veliký, ale stejně mi příde že je Nessy o centák vyšší *1* ale to je možná botama ... v HSM sou stejně velký !!! *14* *14* *14* A viděli ste vedle sebe Ash s Aly? *1* Ashleynka je oproti níc takovej roztomilej prcíček ... *1* *1* *1* *14* *14*
  • jsem

Ahojky normálně já jsem vyšší než Ash a Nessa divný že?A to jsem mladší
  • Re: Re: čauky

*14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: čauky

čauky já wím teď jsem byla v obchodě a neměli ho tam tak skusím jinde a nádherný plakát *14* *4*
  • bugra

160 cm ????

ona měří víc než 160 cm , ne ???? Vždyt to mají i u Vanessy a ta je rozhodně menší než ash !!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!

Měj se krásně.A užij si to *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • čauky

Ahojky lidičky mám new Bravo Girl a je tam plakát TIZZINKYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

lučení..letíme do Řecka..=(

Ahojky BG..jen se chci rozloučit zítra ráno kolem 6 vstáváme a letí nám to kolem 11 ale jedeme ještě k babičce odvézt zvířata a vracíme se 20.7.takže se tu mějte krásně..já si beru i notas četli jsme a bude tam prej i net tak kdyžtak narychlo písnu..Miluji vás *4* *14* budete mně mocky chybět a 20.7.jsem tu;) *4* *14*

I love Vashleynka *14*
  • Re: Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!

Já myslela na diskuzi Nessynky jsem ti tam psala, ale nevadí.. *4*
  • Re: Re: Re: Re: fotečky

njn Ash to vždy sluší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit