-
Re: plakát
juu to si musím koupit -
Re: Re: plakát
Máš pravdu, škoda že už dlouho nebyl plakát Van :) Třeba dohromady s Ash :) *3* -
Re: Re: Re: Re: jsem
*4* -
Re: plakát
Ahoj..jsem fanousky i Ash *4* *14* ja vim sestra oboje dvoje casaky ma a ten plakat mne dala a i ten clanek v tom specialu a i tu titulni stranu...njn Ash je nejvetsi kocka s Vany *14* miluji je -
plakát
Ten plakát ash v Bravo Girl je nádherný, a jak je Bravo Special tak ji to na titulce nádherně sluší a ve vnitř tam je ukázaná s brýlkama, krásné, Ashlinka je fakt pěkná *14* *14* -
Re: Re: Re: jsem
xD -
Re: Re: jsem
:) -
Re: Re: Re: 160 cm ????
Ahojky Míšo mocc jsi mi chyběla jsem ráda že jsi tu *3* -
Re: jsem
Čauky jj divný *4* *1* -
Re: Re: 160 cm ????
Ahojík Míšulko ty si mně tak chyběla...jak sis užilas dovčuuuu *7* *7* *4* *14* *14* *14* Jj...přesně možná je to těma botama *4* *14* *14* -
Re: 160 cm ????
Ne není vyšší než Nessy ... sou tak nějak stejně vysoký a Nessy je možná o trochu vyšší, ale jinak u obou je všude 165 cm jenom tady je 160 ... ale to nic ... ale když se juknete tak sou stejně veliký, ale stejně mi příde že je Nessy o centák vyšší *1* ale to je možná botama ... v HSM sou stejně velký !!! *14* *14* *14* A viděli ste vedle sebe Ash s Aly? *1* Ashleynka je oproti níc takovej roztomilej prcíček ... *1* *1* *1* *14* *14* -
jsem
Ahojky normálně já jsem vyšší než Ash a Nessa divný že?A to jsem mladší -
Re: Re: čauky
*14* *14* *14* -
Re: čauky
čauky já wím teď jsem byla v obchodě a neměli ho tam tak skusím jinde a nádherný plakát *14* *4* -
160 cm ????
ona měří víc než 160 cm , ne ???? Vždyt to mají i u Vanessy a ta je rozhodně menší než ash !! -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!
Měj se krásně.A užij si to *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
čauky
Ahojky lidičky mám new Bravo Girl a je tam plakát TIZZINKYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
lučení..letíme do Řecka..=(
Ahojky BG..jen se chci rozloučit zítra ráno kolem 6 vstáváme a letí nám to kolem 11 ale jedeme ještě k babičce odvézt zvířata a vracíme se 20.7.takže se tu mějte krásně..já si beru i notas četli jsme a bude tam prej i net tak kdyžtak narychlo písnu..Miluji vás *4* *14* budete mně mocky chybět a 20.7.jsem tu;) *4* *14*
I love Vashleynka *14* -
Re: Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!
Já myslela na diskuzi Nessynky jsem ti tam psala, ale nevadí.. *4* -
Re: Re: Re: Re: fotečky
njn Ash to vždy sluší