-
Re: E-mail xD
karolinahudgens@gmail.com..ok podívám a neotravuješ ty?Nikdy!! *14* -
Re: Re: Ahojíček
No to si piš, už běžim pro motorovku *15* *15* *15* *15* -
E-mail xD
Kajuško, jaký máš e-mail????????, ti pošlu 3 podklady, abych věděla na který mám pracovat, moc sem se s nima nesrala, to je teprve návrh to není ještě úplnej podklad ... jenom abych měla představu jakou kombinaci bys tak chtěla dyžtak řekni ... až je uvidíš co si ti líbí a co ne, víš chci aby to bylo perfektní proto se tě ptám na každý detail chci abys na mě byla aspoň trochu pyšná ... snad tě moc neotravuju ... *3* -
Re: Ahojíček
Čauky..dobře to je báječnýýýýýý *14*
Ok budeme tě mít na půl.. *15* -
Re: áá
Ááááááááááááááá *15* *15* *15* -
Ahojíček
Dneska tu budu non stop až do večera, táta s mamkou jedou pryč, takže už dneska snad nebudu muset makat *3* Takže sem celá tvoje ... nebo aspoň jedna část druhá je Elis ... *15* *15* *15* -
áá
Ahojík *14* -
Re: Re: xD
Tak a už jí víš *1* -
Re: xD
Já se stejnak dívám na novu takže nevadí a jakou? *15* *15* -
xD
Kajuško, promiň ... ale když ono se s ním kecá božsky ... *15* Už mi dal i přezdívku *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: xD
jééé *1* *1* -
Re: Re: xD
Pááni ... on si se mnou fakt povídá jakoo ... normálně mě neignoruje ... a bere mě jako kámošku ... yeahh ... *15* A je mu 19 *15* *15* Chodí k nám na školu *15* -
Re: Re: Re: 19.-21. místo ...
Jsme dvojčata fakt *15* *15* -
Re: xD
Gratuluji!Vidíš to! *15* *4* -
xD
Áááá *15* *15* *15* Kajuško jeden kluk co se mi líbí se se mnou začal bavit *15* *15* *15* -
Re: Re: 19.-21. místo ...
Hey to já taky *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Layoutek for you <3
*15* *15* *15* *15* -
Re: 19.-21. místo ...
Přesně taky si to říkám i u Nessy a i u Ashley každý den to kontroluji!! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Layoutek for you <3
Roškaš šéfíku ... *14* *14* *15* Tve já dneska začala nehorážně šyšlat *15* *15* *15* -
19.-21. místo ...
Ashleynka kolísá mezi 19. a 21. místem neustále ... Už aby byly prázdniny a mohli jsem jí konečně dostat víš ... ani nevím rpoč se o to furt snažím sem ráda že Ash mám a na jakém je místě by mi asi mělo bejt jedno, ale když já chci aby byla víc navštěvovaná ... *9* *14* *3*