-
Re: Re: Re: Re: u
jo -
Re: Re: Re: u
aha *15* taky musis hodit se psem?? *1* -
Re: Re: u
já sem tady pořád jenom sem byla venku se psem -
já sem tady počád jenom sem byla venku se psem -
byla jsi ted nekdy na twitteru??? *4* -
Re: u
jo no ale to je jedno skoda no... ale co už *9* -
u
kde je kamickar:???už tady není!to je škoda...páč sme toho mohly psát ještě víc!a více toho napsat! *9* *9* -
Re: Re: Re: ale
jj to jsem vuděla bylo to nádherný! *14* *14* asi se maj doopravdy mooc rádi! -
podle mě to kamosi na 100% nebudou to je neco víc... -
Re: Re: ale
ale vydelis te jak chystaly vyzdobu na hallowen ashley scotta uplně krásně pohladila po tváři *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: no
j všechny sou nej ae je dobře že máme každá jiný názor prtž. aspon se neopíčime podle sebe! *3* -
Re: Re: Re: Re: no
wow každá mame jiný vkuz ale souhlasím se vsemi to se nai neda rozhodnout ktera je nej protože jsou vsechny neeeeej *14* *14* *14* -
Re: ale
h, to je pravda no!! -
Re: Re: Re: no
1.guitly pleasure
2.times up
3.acting out
4.tell me lies
5.ovverated....a potom to doopravdy pokračuje! -
Re: Re: Re: Re: ale
to jo no ae přeji si moc aby se rozešli já vim ae třeba se mají rádi...to jo no ae mě je líto zava...že má vaness kdyby měl třeba demi lovatu i když ji upec nesnáším tak tak by mi to bylo milejší než když asi 5 let chodí s ness já ji prostě nesnáším!!!já se omliouvám ae já vanessu nesnáším ztaže ji budu pomlouvat...a přít si aby se rozešli aby už měla blbou kariéru...áííííííííííí í nesnáším juj!!!pardon že ruším dizkuzi! -
ale
ale vůbec jsem neviděla ash a scotta že by si dali pusu!no vlastne ona rikala že jsou jako kdyby jenom kamosi ale ze pry doufá že to je víc než kamaradství *14* -
Re: Re: no
1. its alright its ok
2.crank it up
3. masquerade
4. delete you
5. acting out....
to jeste pokracuje ale zozhodování to je jak *15* ona má vsechny nej *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Zashley
jo já mám sel docela ráda.-.....mě se líbí ten film kouzelníci z wawerly....ae ty písničky moc nemusím....ae ten seriiál je super..ae hannah montana je lepší....mno takže první je ash s miley a potom sel... *14* -
Re: Re: no
jo no *15* *1* -
no třeba se maj rádi každy se nekdy muze po¨hadat