Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

Re: no

ae marky to už sme probíraly....já teda vanessu nesnáším ae máme ta k super tééma!!aspon víme o čem sxse máme bavit!a navíc jedmou se mužeme bavit blbě o někom jiným než ash..páč mě nenapadá téma které bychom neprobrali aspon 2x...ae to newa!
  • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: Zashley

tobe se líbí selena??? no mě jen trochu její písničky jsou stejné jak od ash tak se nedivím ! *14* ale ash je porad ze vsech neeeeeeeeeeej *14* *14* *14*
  • kamickar

Re: no

It´s alright.It´s ok a Crankit up a Masquerade
  • nicky0012

Re: Re: ale

já být zac tak si vanessu nevezmu..je možný že se mají rádi ae van na něho jj moc žárlí..a být mynželé to by muselo být hrozný.... *10* nedovedu si to předstvit!van s zacem....jako takhle jo dobrý ae už je to moc si myslím...jako nechci být škodolibá...ae přeji si aby zac dal ness kopky..newm proč...ae moooooooooooc si to přeju!
  • simca2

Re: Re: Re: Re: Zashley

prosím tě to je blbost a po třetí byl tam scott *15*
  • kamickar

Re: Re: Re: Re: Zashley

jo Ash,Scott,miley a Selena sou nej
  • simca2

no

no která písnička jse vám nejvíc líbí od ash?? *4* *14*
  • kamickar

Re: Re: Re: Zashley

já už nevím kde sem to četla ale hned sem řekla že je to blbost e by tohle Ash nikdy neudělala ona taková není
  • simca2

hmm....ale asik se maj rádi!a nechcete se bavit o ash??? furt jen o vanesse pitomé *10*
  • simca2

Re: Re: Re: Zashley

jo no a navíc rikam že tam byl scott *14*
    ashley a scott a miley je neeeeeeeej a zacina se mi líbit selena a vám?? *4*
  • kamickar

Re: ale

máš pravdu Vanessa na něj strašně žárlí Zac.Příští rok mají mít svatbu
  • simca2

jo no protože půlka fanoušků vanessy mají radi zaca a když mají radi zaca mají radi vanessu necojak my scotta kvůli ash!! *14* *14*
  • nicky0012

Re: Re: Zashley

já tomu taky neveřím!!!tohle by ash neudělala to si uriočte fans van vymyslely aby ash pošpinily...jinaqk to nevidím!
  • simca2

Re: Re: Re: Re: ahoj

jo máš pavdu *4*
  • nicky0012

Re: ale

jj asi tak!!!já si myslím že kdyby nemela zacaže už by nebyla tolik slavná....prtže ta 13..to vubec nikdo skoro nezná....ae picture this,sladký život zaca a codyhp...je upa známý a dobrý.....
  • simca2

Re: Zashley

kdes to cetla???vzdyt navíc ash tam byla se scottem takže ani neměla kdy tomu nevěřím!!! *4* *14* *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Re: ahoj

jj taky se mám dobře!
  • simca2

ale

ale kdyby nebylo fanousku vanessy tak bych k ní takový vztek neměla to je ask tím že se pořád hádáme ale vanessa je docela v poho jako hodná ale jinak.....má vsechnio na prd ashley má super písničky super kariéru prostě vechno
    ale prijde mi že vanessa je na zacovi posedlá dělá vsechno aby ho neztratila!!!! *4* *8* *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: ahoj

jj vanessa mu nedá svobodu...fyrt snim všude chodí...zaca mi je líto on si tohle nezaslouží...
  • kamickar

Re: Re: Re: ahoj

já taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit