Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

myslím.......

myslím že ten photoshoot se ji velmi povedl je to ten neeej photoshoot potom hned potom bude na te zlaté pohovce a potom na disko kouli!!! *14* *14* *14* *14*
  • simca2

Re: Re: Re: ....

to je ale skoda *9*
  • nicky0012

Re: Re: ....

hm to je škoda....já tu v 7 asi nebudu tak nic no!
  • simca2

Re: ....

ne nejsou *9* ale to je jedno ashley is best forever *14* *14* *14* *14* ja jaksi už musím jít promin rada bych si s tebpou povídalala *9* mrzí mě to vecer v sedm tu na 100% budu *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: vite co jsem se rozhodla???

jj máš pravdu!!!
  • nicky0012

....

markyyyyyx jsi tu???? *3* jsou nějááááké novinky o ashleynce???
  • simca2

Re: Re: vite co jsem se rozhodla???

jo je to ten neeeeeej pár!!!!! a dnes jsem měla fusku s blogem *15* ale o ash nejsou zadne novinky *9* skoda ale tak ... *14*
  • nicky0012

Re: vite co jsem se rozhodla???

jj určo si potřeboval od vanessy odpočinout máš pravdu už ho asi srala.. *15* *15* *15* *15* ae já před chvílí sledovala svoje fotky ash se scootem a oni vypadají jak otec s dcero ae hlavně že se mají rádi......já přemíšlela a ash je tak malá neob scoot je moc velkej???to je jedno jsou stejně dokonalý pááááár! *14*
  • simca2

vite co jsem se rozhodla???

rozhodla jsem se ze si tam dam zaca jak ji predevcirem objal dobry ne????aspon si odpocinul od vanessy *15* *1* *15* *1* ale taaaaaak nahle to je divny no neresim!!!stejne je scott lepsi
  • simca2

caw

caw jak je??? *4*
  • simca2

Re: Re: Re: ...

mě se objevila je pěkná dyztak pravým klikni a dej aktulizovat nebo obnovit to je jedno třeba nekolikrat kdyby se to neobjevilo *4*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: soda

my se bavíme o ashley ne o miley ty blbko.....to víme dávno že si ho zrušila ae ash ho má pro tvoji informaci!! *10*
  • nicky0012

Re: Re: ...

jj přesně!!!jo a já sem si new fotku dala a ještě se neobjevila tak čekám!
  • nicky0012

Re: Re: Re: tady

já newm ae tady tren je nejlepší a potom se mi ještě líbí jak je n tý sedačne a potom k cd headstron a guitly pleasure jak jí foukají ty vlasy a za ní je béžová zed....a nebo to ružový pozadí s blond vlasy...a já už newm už si nevzpomínám!!
  • simca2

hned

hned jsi dám novou fotku !!! *14* *14*
  • vananneh

miley twitter zrušila vy blbci:D:D:D:D:D:D:D:D
  • simca2

Re: ...

ahoj dobrou noc *14*
    ashley and miley are best!!!! *14* *14*
  • simca2

aha jo *4*
  • nicky0012

...

hele já už budu muset jít tak zase někdy jo?papa.... ashley ist besst papa a dobrou noc!!
  • simca2

Re: Re: tady

není zac jaky bys udělala žebříček shootů?? *4* ash

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit