-
Zashley
holky je pravda že Ashley flirtovala se Zacem na Teen choice awards??prý se kvůli tomu i pohádala s Vanessou a Zacem ale já tomu nevěřím -
Re: Re: ahoj
jo vanessa s ním chodí všudy ash si jde nekdy s mamkou nekdy se scottem nekdy sama *4* -
Re: Re: ahoj
jinak se mám dobře a ty?? *4* -
Re: ahoj
*15* *15* *15* *15* *15* chachahcahcahcahcha patří jí to vanessa ze zacovi strašně nutí!!!a zac už ji asi nechce ae zac se jí asi bojí...že by mu nessa zkzila kariéru... *15* *15* chudááááák zac...kdyby si vybral ash určite by to takhle nebylo...ae ash se scootem sou lepší pár..sluší jim to víc... -
Re: Re: ale
jo naštěstí jo *14* -
jo taky jsem to četla moc jim to neklape ale ash rikala že už je to v poho ještě že tak nechtěla bych aby jim to neklaplo *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: oni
hm to jo no! -
Re: ale
jo?to sem nečetla...ae je to dobře že to vyřešily!a dopadlo to dobře! -
Re: Re: Re: Re: oni
my jsme byli domlouveny jste s jednou a ta tam taky nesla a navic byli u nas znamí musela jsem tam být a jaksi jsemnehklídala čas meli jsme srz ve dve a bylo půl třetí a než bych ta dosla to bybylo..... *8* *4* -
ahoj
ahoj holky jak se máte??já se strašně nudím někde sem četla že se Zac s Vanessou pořád hádají minule byly spolu v restauraci a Zac se zvedl a šel pryč Vanessa zanim musela běžet -
ale
ale kdesi jsem cetla že ash se scottem měli problémy ale že prý se to vyřešilo říkala ash *4* -
Re: Re: Re: oni
a co jinak??? *7* proč si vlastně nešla k tý kámošce??...si nestihla bus? -
skoda
skoda že nejsou novinky !! *9* -
Re: Re: oni
asi jo!!! *15* -
Re: oni
jj to vanessa musala šíílet!!!oni ju ani nevzali sebou!! *15* asi jí měl zac doopravdy plný zuby! -
oni
oni jsi dávali dokonce pusu ash se zacem ale to byla jen taková kamarádska *4* -
jo jsem *4* -
ahoj
ahoj myrky jsi tu??? -
Re: Re: myslím.......
jo mááááá *14* *14* -
Re: myslím.......
jj ash má nejlepší shooty!!