Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamickar

Zashley

holky je pravda že Ashley flirtovala se Zacem na Teen choice awards??prý se kvůli tomu i pohádala s Vanessou a Zacem ale já tomu nevěřím
  • simca2

Re: Re: ahoj

jo vanessa s ním chodí všudy ash si jde nekdy s mamkou nekdy se scottem nekdy sama *4*
  • simca2

Re: Re: ahoj

jinak se mám dobře a ty?? *4*
  • nicky0012

Re: ahoj

*15* *15* *15* *15* *15* chachahcahcahcahcha patří jí to vanessa ze zacovi strašně nutí!!!a zac už ji asi nechce ae zac se jí asi bojí...že by mu nessa zkzila kariéru... *15* *15* chudááááák zac...kdyby si vybral ash určite by to takhle nebylo...ae ash se scootem sou lepší pár..sluší jim to víc...
  • simca2

Re: Re: ale

jo naštěstí jo *14*
  • simca2

jo taky jsem to četla moc jim to neklape ale ash rikala že už je to v poho ještě že tak nechtěla bych aby jim to neklaplo *14*
  • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: oni

hm to jo no!
  • nicky0012

Re: ale

jo?to sem nečetla...ae je to dobře že to vyřešily!a dopadlo to dobře!
  • simca2

Re: Re: Re: Re: oni

my jsme byli domlouveny jste s jednou a ta tam taky nesla a navic byli u nas znamí musela jsem tam být a jaksi jsemnehklídala čas meli jsme srz ve dve a bylo půl třetí a než bych ta dosla to bybylo..... *8* *4*
  • kamickar

ahoj

ahoj holky jak se máte??já se strašně nudím někde sem četla že se Zac s Vanessou pořád hádají minule byly spolu v restauraci a Zac se zvedl a šel pryč Vanessa zanim musela běžet
  • simca2

ale

ale kdesi jsem cetla že ash se scottem měli problémy ale že prý se to vyřešilo říkala ash *4*
  • nicky0012

Re: Re: Re: oni

a co jinak??? *7* proč si vlastně nešla k tý kámošce??...si nestihla bus?
  • simca2

skoda

skoda že nejsou novinky !! *9*
  • simca2

Re: Re: oni

asi jo!!! *15*
  • nicky0012

Re: oni

jj to vanessa musala šíílet!!!oni ju ani nevzali sebou!! *15* asi jí měl zac doopravdy plný zuby!
  • simca2

oni

oni jsi dávali dokonce pusu ash se zacem ale to byla jen taková kamarádska *4*
  • simca2

jo jsem *4*
  • nicky0012

ahoj

ahoj myrky jsi tu???
  • simca2

Re: Re: myslím.......

jo mááááá *14* *14*
  • nicky0012

Re: myslím.......

jj ash má nejlepší shooty!!