-
Re: Re: Re: je
Jo mas rada hannah Montanaa ja ju zboznuju!!!!!! ikdyz zboznuju je slaby slovo!! -
Re: Re: je
hej hlky tedka za tu 1 hodku asi jsme udalaly asi 50 komíku to je docela dobrý že? -
Re: je
Já!!!!!!! *15* -
Já!!!!!!! *15* -
jo?já na gmailu.com a já jsem tu! -
Re: no
jé tak to se má!!no jási právě všimla že ano am má něják 600 000 příspěvku od roku 2006!! máš gmail.com to co mají hvězdy a lidi v americe já si ho tredka založilaje to jak normální google mail!!!akorát známější než seznam!!! -
je
je tu nekdo ted sem byla na youtube *14* -
Já sem myslela že tam nebude hrát jenom Troy" *10* *10* To je škoda. -
ahjojik
ahojik jak se mas??? -
Re: JA
Seš tu? -
Já su ta holka? *7* *7* -
no
no protoze ona ma asik denne 10000000 prispevku asik neake vybere protoze ta holka s kterou si pisu mi rekla ze ji odpovedela 100 krat *14* -
Re: a
jj já jako TheNicky0012 až pujdu na youtube tak si tě přidám jo?! -
a
a ty ses jak???? -
Re: JO
newm jestli to byla miley nebo mandy ae jedna z nich asi tak minulej tejden už newm přesně v kolik ae odpověděli mi 2x že se mají dobře a potom že jsou na počítači no a to je všechno!a ash tam má ae tam mi ash ještě neodpověděla!ae bombarduji ji příspěvkami na dizkuzi ae neopovídá! -
a
a ja jsem tam jako Ashley3Miley jo?? -
Re: Re: Re: Re: Re: uz
s tebou si nebudu rozumět nikdy a psát si mužu jak chci pap! -
JO
JO VIM I ASHLEY TAM MA!!!!!!!!!!!!a kdy ti odpovidaji??? *7* -
Re: presne
jo?a jak seš na youtube??já si tam povídam s lidma z česka a potom s jednou z nemecka!a taky s miley a madny!!ae ted tam už moc často nejsou!!oni mají na youtube vl.profil víš to!! -
Re: Re: no
jo mas pravdu ja ji zboznuji a jo TY!!!!!!!!!!!diky ze jsme te pobavily vstupne jsme nebraly a ted PADEJ!!!!!!!!!! *15* *1*