-
Re: uz
Zmiz! *16* -
Re: ...
Chuděrko, pocém. *4* -
uz
uz se tu *15* -
Re: Re: Re: no
Vidíš jak to jde, už ses konečně naučila psát? *4*
Mimochodem "nikdo mě tu nesnáší" - nezní to trošku hloupě? Nemáš v hlavě trošku zmatek? To bude nejspíš tím, jak jsi vysadila to dEbIlnÍ psaní. *5* -
jeeeeee
jeeeeeeeeee diky promin jdu se prihlasit vyplo to *4* -
Re: je tu
já jsem tu!! -
je tu
je tu nekdo??? -
...
no ten 8.ball.8 je fakt hroznej!!do mě se frt navážel na miley dizkuzi potom sem tam ořestala psát páč na mě každej řval!!!tam jsou hrozní děcka!!!tady jste 10000000000000000000000000000000000 000000000000000000 lepší! -
diky
diky moc on do me furt narazi *15* -
Re: no
Já abyhc pravdu řekla mě přišli zjímavé obě role!!Každé byla v něčem dobrá!!
A co jinak jsou nějáké novinky o ASH?? -
Re: Re: no
Sklapni mě to třeba zajímá!!Víš my jsme všichni kámoši jo?A zajímá nás jak se má naše kámoška!Jo a ty mezi nás nepatříš leda že bys sem nepsla takový sračky a normálně bys byl normal. fans jako každej jinej!A počítač si vypni sám jo?Páč se sereš do každé dizkuze tady nikdo tě tu nesnáší jo?UŽ VYPADNÍ!!nemáš žádný kámoše vid!!a proto se nudíš a píšeš sem tyhle vymatlaný sračky!Nojono malé 11ti leté dítě se nudí vid??Tak běž spinkat a nesr se mamince na počítač jo?papa! *15* -
Re: no
Proč zaplavuješ diskuzi takovýma ho*nama? Koho to zajímá, že se máš tak či tak. Ani stopy po diskuzi o A.T, hlavně že se máš dobře. Ty máš dost, radši vypni počítač, bude to tak lepší. *16* -
no
no jo ale ona nebude hrat ve 4 nikdo z nich nebude hrat ve 4
zatím nejsou zadne new novinky a v HSM je nejlepsi nejzajimavejsi gabriela jako role me prisla nudna!! *10* -
Re: JA
Good ashley je jedna z nejlepsich herecek z HSM 1,2,3,a nataci 4!! *14* *14* *14* -
JSI
jsi tu? *14* *14* -
JA
JA SE MAM DOBŘE A TY? *4* -
Re: JO
Ja taky jak se mas? *3* *3* -
JO
JO JSEM TU!!!!!!!!!!! *14* -
Re: Re: Re: no
Já nerozumět tady tomu hyeroglifu. Nepiš jak vypatlaná pí*a a piš Česky, jestli mi chceš něco říct. *16* -
...
ahoj marky jsi tu??