-
Re: vzdyt
jo reaguješ nechápu co to tu mele za keci!!neposlopuchej ho!!je to vymatlanej idiot kterej se nudí je to ujetej demetn kterýho baví srát se do dizkuzí a fanoušku jinak nic! -
presne
presne nicky mas pravdu
a na youtube si povidam s jednou holkou s Holywoodu (promin nvm jak se to pise) *14* je super a s jedno s polska *4* -
Re: Re: a
*1* *1*
*1* *1* -
Re: no
jo tak to chci vidět fotky ash j upa bombastická a kamarádská!!! *14* *14* mám ji moocinky moc ráda! -
vzdyt
vzdyt reaguju na ostatni prispevky!? *15* ze jo nicky -
Re: Re: Re: Re: Re: uz
Nauč se psát, pak si budem možná rozumět. *5* -
Re: a
jj přsně my jsme nej kámošky!!!a ty mezi nás nepatříš takže sbohem!! *9* už jsi trapnej jo??doufám ž to chápeš! nezapomen naspat malý hloupý děcka prtž ty seš tu malej a potom za hooodně dlouho jsme my!!my sme toti ž upa normální ae ty asi nějákej ujetej!!SBOHEM! -
no
no me zas ze pujde za Alenku v risi divu a ze se moc tesi *14* -
Re: Re: Re: Re: uz
jedinýma sračkama tuhle dizkuzi zapnuješ ty!a děcko jsi tu taky jenom ty páš mijmse jenom skvělý fanoušci který máme rádi ash a ty si hnusnej malej smrad kterej se všedu jenom sere páč se doma nudí *15* *8* -
a
a taky ja nenadavam lidem ja jeno si s nema povidam jsme nej kamosky vid???nicky????zname se a tak uz jsme se videly ze jo???jsme nej kamosky tak ty nam to nekaz bez si k tvym star mi taky ti nepisem do zprav voloviny *16* tak si polit papacko *3* -
Jsi natvrdlá, nebo neumíš reagovat na ostatní příspěvky? *16* -
Re: Re: Re: uz
Fans? *1*
Jste ... fans hloupých dětí, co zaplavuje diskuzi sra*kama a nesmyslnýma kecama. *4* -
že se těší na hallowen!a miluje sedení u krbu doma!ae že na to nemá mos času!a tobě? -
Re: Re: Re: ...
Co? *4* -
Re: Re: uz
8.bal...už mě neser!!zmiz si sám my jsme fans ash takže tu mužeme být jo?ae ty ne takže zmlkni a šoupej nohama jo? -
a
a co ti odepsala??? *4* -
a
a proc???pokud si vzpominam tak ja tady chci byt ale ty ne jenom dovazis a provokujes to te bavi????chod si za svymi oblibenymi herci a zpevaky a nas nech byt *9* -
Re: co
zatím jenom jednou ae to nevadí!!!dneska sem ji znova naspala! -
Re: Re: ...
polib si! -
co
co na twitteru odepsala ti ashley???me jo????vlastne by mela i tobe protoze odepisuje vsem *4*