-
Re: prosím te
no tak to není vubec pravda a tlustá jsem!!!!mrkni klído na muj profil na lidé a uvidíš!!muj profil je nicky0012 a je to na lídé jo?!! -
ty
ty mas na lidech? ja ne a ty jj? mohla bych s podívat? -
Re: ona
no nemyslim ae vim no toj e jendo!!holky máte profil na lídé??já vim že máte ae já zapoměla jakej!!pls napíšete mi ho an vzkazy thanks you!! -
prosím te
prosím te vezmou te na stopro to kvůli postave není a a jeste rikala ze syndynka ze nejsi tlusta ZE JSI STRASNE HETKA A ZE JSI S TEJNA JAKO ASH *14* -
Re: nicky
no tak to si jenom myslíš že sem hezká páč se klído koukněte na muj profil a uvidíte....tu hruzu že omdlíte!!!mno a ty kamickar si hezká jo!!!!tsk toho nech!!! *4* -
ona
oan to fakt rikala al kdyz si to myslis§ *4* -
ona
oan to fakt rikala al kdyz si to myslis§ *4* -
....
j jsem tu ae dokonalá nejsem a ted jsem horooozně ztoustla a myslím že mě nevemou třeba kvulipostavě fakt já nemám postavu ani jak ash ani jak miley no prostě mám trochu břicho no!!! -
nicky
každej si osobě myslí že není hezkej ale je já sem hnusná vyděla si tu fotku co mám na profilu??já tě vyděla a si hezká i když jenom na fotce tak si mi přišla milá -
Re: ty
nejsem tak to si vymíšlí!!!a ted si nědělám srandu!! -
jste
ste tu???? -
ty
ty jsi urco hezka krasna a syndynka to rikala z jsi dokonala!! *4* -
.....
mno tak jako čas jo no ae tak je mi 13 mno a kluka bych chtela no a jeden se mi líbí mno a tak newm nio!kdybych byla hezká jak ash měla bych na každým prstu 1000 kluku...mno AE Kdybych se stala disney hvězda( to mmužu jhenom snít mno nic)ae ashleynka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej -
.-)
*1* *1* to mas dobry! *15* *5* -
jo líbí
nicky jo líbí se mi jeden je z Prahy a k nám jezdí občas na chalupu teď je tady zrovna jeho brácha ty dva sou jak dvojčata -
no
no toz to je husty *1* *15* *15* *1* -
ja
ja vůbec taky si myslím ze n to mam este cas dost dlouhy cas *15* -
mě se líbí
jo to máš opravdu moje kámoška už choduila asi 7×se stejným klukem pořát se rozchází a pak zase sou spolu ty dva sou hrozný -
at se uzdravy
tak at se uzdravý a pozdravuj jí -
Jo to jo!
Jo to máte !!