Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

Re: prosím te

no tak to není vubec pravda a tlustá jsem!!!!mrkni klído na muj profil na lidé a uvidíš!!muj profil je nicky0012 a je to na lídé jo?!!
  • simca2

ty

ty mas na lidech? ja ne a ty jj? mohla bych s podívat?
  • nicky0012

Re: ona

no nemyslim ae vim no toj e jendo!!holky máte profil na lídé??já vim že máte ae já zapoměla jakej!!pls napíšete mi ho an vzkazy thanks you!!
  • simca2

prosím te

prosím te vezmou te na stopro to kvůli postave není a a jeste rikala ze syndynka ze nejsi tlusta ZE JSI STRASNE HETKA A ZE JSI S TEJNA JAKO ASH *14*
  • nicky0012

Re: nicky

no tak to si jenom myslíš že sem hezká páč se klído koukněte na muj profil a uvidíte....tu hruzu že omdlíte!!!mno a ty kamickar si hezká jo!!!!tsk toho nech!!! *4*
  • simca2

ona

oan to fakt rikala al kdyz si to myslis§ *4*
  • simca2

ona

oan to fakt rikala al kdyz si to myslis§ *4*
  • nicky0012

....

j jsem tu ae dokonalá nejsem a ted jsem horooozně ztoustla a myslím že mě nevemou třeba kvulipostavě fakt já nemám postavu ani jak ash ani jak miley no prostě mám trochu břicho no!!!
  • kamickar

nicky

každej si osobě myslí že není hezkej ale je já sem hnusná vyděla si tu fotku co mám na profilu??já tě vyděla a si hezká i když jenom na fotce tak si mi přišla milá
  • nicky0012

Re: ty

nejsem tak to si vymíšlí!!!a ted si nědělám srandu!!
  • simca2

jste

ste tu????
  • simca2

ty

ty jsi urco hezka krasna a syndynka to rikala z jsi dokonala!! *4*
  • nicky0012

.....

mno tak jako čas jo no ae tak je mi 13 mno a kluka bych chtela no a jeden se mi líbí mno a tak newm nio!kdybych byla hezká jak ash měla bych na každým prstu 1000 kluku...mno AE Kdybych se stala disney hvězda( to mmužu jhenom snít mno nic)ae ashleynka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
  • simca2

.-)

*1* *1* to mas dobry! *15* *5*
  • kamickar

jo líbí

nicky jo líbí se mi jeden je z Prahy a k nám jezdí občas na chalupu teď je tady zrovna jeho brácha ty dva sou jak dvojčata
  • simca2

no

no toz to je husty *1* *15* *15* *1*
  • simca2

ja

ja vůbec taky si myslím ze n to mam este cas dost dlouhy cas *15*
  • kamickar

mě se líbí

jo to máš opravdu moje kámoška už choduila asi 7×se stejným klukem pořát se rozchází a pak zase sou spolu ty dva sou hrozný
  • kamickar

at se uzdravy

tak at se uzdravý a pozdravuj jí
  • jessinka666

Jo to jo!

Jo to máte !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit