-
Já ani nehledám !
Já ani žádnyho nehledám myslím si že mám ještě dost času a vy ? -
jj
jo asi mas pravdu ale na to že ten blog mame ani 2 mesice tak mame dost dobrou navsevnost *14* -
Re: jo no
jo no tak nějákej je na obzoru a je krásnej a co ty?? -
My blog
Můj blog www.ashleytisdale666.blog.cz
to je mů blog a jsou tam fotky z akcí Ashley a má taky blond vlásky Ashley je prostě best je lepší než ta Vtrapka!! -
Re: super
jo dobře já ji to vyříkím a ty se taky uzdrav!! -
jo no
jo no to bylo hned druhej den tých 52 lidí teda aspoň myslím tak co holky už ste si našly kluka???? -
gjikjjdjnck
holky jste tu????našla jsem pár nových fotek na blogu www.ashleystar.blog.cz mno možná je už máte bo já nevm ae sjou s ash kde má blond vláásky: -
To se asi nevyrovnáte
To se asi nevyrovnáte AshleyYTISDALE.BLOG.cz
protže podle mě je to jeden z nejlepších blogů o Ashley v české republice !!
Ale vy máte moc pěknej !
*3* -
super
super tak ji pozdravuj a rekni ad se uzdraví ja jsem byla taky dnes doma me bylo vcera ve skole na zvracenní *9* -
Re: jo
jo a holky já chodim do 8 třídy mno....a syndynka se mnou chodí do třídy a jde taky na tu soutež!!ae ted je nemocná má horečku ae všechny vás pozdravuje! -
jo
jo je to supr my jsme meli takovy stistko vzdyt blog nemame ani 2 měsíce a uz nam tam chodí denne pres 30 lídí a jednou tam bylo 58 lidí *4* *14* -
fakt
to je super -
ja
ja taky delsibyli hezci jj kamilo na blog chodí čím dál víc lidí není to supr? zachvíli se vyrovnáme ashleyytisdale.blog.cz *5* -
Re: ty si napsala
kamickar tak to te lituju ja mam vedle sebe gaye -
Re: účes
ashley je na 2.miste *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
zvládneš
to zvládneš budu ti fandit -
me
me se taky moc nelíbí a chodím do 6. třídy aj keltsky se mnou do třídy *4* -
Re: účes
hm myslím že jeni slušeli delší vlasy... -
Re: Re: tak
Děkuju moc!! -
účes
co myslíte sluší teď Jennifer ty krátký vlasy??já myslím že moc ne a vy?