-
ty si napsala
ty si prvně napsala jo a pak tak a když si to poskládáš tak z toho máš tak jo holky do který třídy chodíte??já do 7.a ńěkdy je sranda až nato že při přírodopisu mi furt jeden kluk sahá na nohu toje hrozný a posílá mi pusy hrúzáá ten kterej by se měl omě zajímat tak ten si mě všímá jako kámošku -
jj
jj budem drzet pesti!! *4* -
Re: tak
budem drzet pesti *14* *14* *14* *14* -
tak
tak to zkus treba v hudece nebo se zeptat učitelky ve sboru kdyby tě netrénovala co?
ashley is best!!!!! *14* *14* -
Re: jo
hm právě já taky nikdy sama nezpívala jenom se sborem a ve dvojici a tak se bojim no a stydím se!!!ae sdnad to vzládnu jo a ash is t best těším se na jějí hnědý vlasy určitě jí budou slušet víc zase než tyhle jo ae má to taky dobrý!! -
Re: takze
Dškuju mno a já bych si tky vybrala its alright ..ok mno ae tak snad o vzládnu jo a ash temihle komíky ztoupá....já vás tady mám tak moc ráda co bych si bezváš počala+ ash samozřejmě ona a vy jste neeeeeeeeeeeeeeeej -
jo
jo ja obdivuju ashley ja kdyz mam zpivat neco sama tak ne a musi se mnou nekdo zpivat!!!!!!!!!!!!!protoze ja sama nikdy nic nezasivam!!!!!!!!!!! *1* -
neeeeeeeeee
neeeeeeeeee prave ze ne!!!!!!!!!!
sice jsme se segrou a s tercou a s katkou nejlepsi ale znam este lepsi vis??? -
zpívání u mě ne
mě nikdo zpívat neslyšel já písničky umím ale když je mám zpívat tak to vždycky zapomenu -
takze
tekze vsechno to shrnem
1. Nicky to das ses nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kdyz nvm jak zpivas!!!!!!!!!!
2.Mame 6000 komentiku jsme dobry!!!!!!!!! *14* *14*
3.Ashley ma vyborne pisnicky a ja bych si nemohla vybrat ale asi its alright its ok!!!!!!!!!!!!! *14*
4.Ashley is best!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: simone a kamilo
spivas nadherne tak nekecej -
simone a kamilo
simone:tyyyyyyyyyyy vogo mame 6000 a kamilo:jo masquerade se tak yspiva dobre!!!!!!!!!!!! *4* -
no
no sice vsichni rikaji ze umim zpivat ale ja si myslim ze ne ted aspon ashley se nikdy nevyrovnam!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* protoze ashley je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hhh
6000 -
já taky
od Ashley je nejlepší spívat It´s alright,It´s ok ale dobře se spívá Masquerade -
spíváš
tak a teď musíš spívat i ty Markét -
jo jsme
jo jsme dobre no a kdyby byl takovy soutez s ashley tak asi budu zpivat Its alright Its ok -
Re: ja bych spivlala
tak mi to ve škole zazpíváš -
Re: jj
dotanem to na 6000 prispevku -
ja bych spivlala
ja bych zpivala Lets get crazy