-
ooooooooooo
ooooooooooo dik simone
jo a mam telefon -
aha
aha já myslela do Prahy protože z Prahy se to vysílá jako první -
Re: plakát
my taky máme v hudebce jenom skaldateli v naší třídě vanessu nikdo nesnáší čtvrtka má ráda ashley druhá čtvrtka má ráda hannah a třetí čtvrtka má ráda metaliku a ten zbytek newm ae vanessa se nelíbví u nás ve třídě nikohu.....a ve škole mají všechny děti (na 1.stupni) trička s ash a lucasem(bez vanessy)a vanesyu tam nikdo nemá ...ae musím říct že je jinak u nás více populární hannah montana než ash.......ae hsm taky frčelo...ae hannah už u nás víc...mno ae vtraoka u nás nefrčela nikdy hahahaha -
promin
promin ze odpovidam za ni jenom mi rikala ze do Brna!!! *1* -
jupí
jupí já sem tak ráda máš telefon?? -
nehádejte se
no tak se nehádejte všichni dobře výme že je Vanessa krácva nejblbější na světě a tak dále si tu nicky??to se musíš teď teda učit písničku viť??a kam pojedeš na kásting do Prahy?? -
Re: jo je
jo nadherny referat *14* *14* magdo *14* *14* a vedle vanesi te karvy blbe sedim ja -
no
no to dla ucitelka tam!!!!!!!!!!
a ta 3 je ze ashley si dlouho nenecha blond vlasy psala na twitteru ze si dala blond vlasy kvuli neake akci a ze s voje hnede vlasy miluje a ze si je da brzo zpatky *14* -
plakát
vy máte v hudebce plakát Vanessy??mi teda tam máme akorát slavních skladatelů jinak nic máme nejblbější učitelku na světě její manžel je ředitel školy hrůzááááá!!!!!! -
dobre
dobre simon je vedle bliz chudak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
Re: no tak ta 1
to neni pravda ve vanesy sedim ja sem te krave bliz -
jo je
jo je nejkrasnejsi na svete simone!!!!!!!!!
ta 2 dobra sprava delala jsem ve skole referat o ashley a poustela sem iits alright its OK a dopadlo to vyborne vsem se libila ze jo simone???? *1* *14* -
no tak ta 1
ta smutna je ze sedim vedle maxi plakatu vanessy v hudebce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *10* *10* *10* kluci ze tridy sily a prejou si radsi ashley *14* *14* -
hhh
ashley je ta nejhezčí holka na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *1*6* *14* -
jj
jo jasně to zvládneš jo jaký novinky??piš já sem strašně zvědavá -
Re: no
jaký??? -
no
no ja si myslim ze ty blond vlasy ji slusi a mam pro vas 3 novinky jedna smutna pro me a 2 suprove!!!!!!!!!!!! *14* -
...
jo to das a zejo kamilo??? -
jo
jo ja sem taky tady -
Re: ale
však já se bojím mno a sem norvozní myslym že to před tou porotou ani nezaspívám! *14*