Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ooooooooooo

ooooooooooo dik simone
    jo a mam telefon
  • kamickar

aha

aha já myslela do Prahy protože z Prahy se to vysílá jako první
  • nicky0012

Re: plakát

my taky máme v hudebce jenom skaldateli v naší třídě vanessu nikdo nesnáší čtvrtka má ráda ashley druhá čtvrtka má ráda hannah a třetí čtvrtka má ráda metaliku a ten zbytek newm ae vanessa se nelíbví u nás ve třídě nikohu.....a ve škole mají všechny děti (na 1.stupni) trička s ash a lucasem(bez vanessy)a vanesyu tam nikdo nemá ...ae musím říct že je jinak u nás více populární hannah montana než ash.......ae hsm taky frčelo...ae hannah už u nás víc...mno ae vtraoka u nás nefrčela nikdy hahahaha
  • simca2

promin

promin ze odpovidam za ni jenom mi rikala ze do Brna!!! *1*
  • kamickar

jupí

jupí já sem tak ráda máš telefon??
  • kamickar

nehádejte se

no tak se nehádejte všichni dobře výme že je Vanessa krácva nejblbější na světě a tak dále si tu nicky??to se musíš teď teda učit písničku viť??a kam pojedeš na kásting do Prahy??
  • keltsky

Re: jo je

jo nadherny referat *14* *14* magdo *14* *14* a vedle vanesi te karvy blbe sedim ja
  • simca2

no

no to dla ucitelka tam!!!!!!!!!!
    a ta 3 je ze ashley si dlouho nenecha blond vlasy psala na twitteru ze si dala blond vlasy kvuli neake akci a ze s voje hnede vlasy miluje a ze si je da brzo zpatky *14*
  • kamickar

plakát

vy máte v hudebce plakát Vanessy??mi teda tam máme akorát slavních skladatelů jinak nic máme nejblbější učitelku na světě její manžel je ředitel školy hrůzááááá!!!!!!
  • simca2

dobre

dobre simon je vedle bliz chudak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • keltsky

Re: no tak ta 1

to neni pravda ve vanesy sedim ja sem te krave bliz
  • simca2

jo je

jo je nejkrasnejsi na svete simone!!!!!!!!!
    ta 2 dobra sprava delala jsem ve skole referat o ashley a poustela sem iits alright its OK a dopadlo to vyborne vsem se libila ze jo simone???? *1* *14*
  • simca2

no tak ta 1

ta smutna je ze sedim vedle maxi plakatu vanessy v hudebce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *10* *10* *10* kluci ze tridy sily a prejou si radsi ashley *14* *14*
  • keltsky

hhh

ashley je ta nejhezčí holka na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *1*6* *14*
  • kamickar

jj

jo jasně to zvládneš jo jaký novinky??piš já sem strašně zvědavá
  • nicky0012

Re: no

jaký???
  • simca2

no

no ja si myslim ze ty blond vlasy ji slusi a mam pro vas 3 novinky jedna smutna pro me a 2 suprove!!!!!!!!!!!! *14*
  • simca2

...

jo to das a zejo kamilo???
  • simca2

jo

jo ja sem taky tady
  • nicky0012

Re: ale

však já se bojím mno a sem norvozní myslym že to před tou porotou ani nezaspívám! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit