-
jo
jo to je kamoska na prd ja sem taky takovou mela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vzdycky ja ne proste nesmim nic a ona vsechno -
Re: tak se uzdrav
mě se taky líbila vís s hnědýma přesně vypadla vc cool holky za chvíly budeme mít 6000 příspěvku jojo jsme dobrý!!!! -
jj
jj rock star je dobrá píseň nebo best of both words ale ta se špatně spívá já bych spívala the climb ta je nejlehží -
tak se uzdrav
tak se brzy uzdrav mě se taky Ashley víc líbila s hnědýma vlasama když sem ukázala nejlepší kámošce obrázek kde měla Ashley blond vlasy tak mi řekla že Ashley vypadá hrozně já byla naní tak naštvaná!!!v tů chvíly sem jí nesnášela ona může mojí nej celebritu nasvětě pomlouvat ale když řeknu že Lady Gaga spívá hrozně tak se kvůli tomu naštve ona je hrozná dostala sem nápadal ale když se ti líbit nebude tak řekni ne mě to vadit nebude -
vidite??
vydite rikala sem to s blond kluci tvrdi ze je hezci!!!!!!!!!!!! -
jo ty budes
jo???dobra pisen!!!ta je ze vsech nejhzci!!!!!!!!!!!!! -
...
holy vybrala jsem si new písen co budu zpívat budu zpívat rock star.... -
Re: no
blondyna je hezčí -
no
no tak ja sem taky doma vis???ja sem nemocna je mi spatne a takk ale dobry je na tom to ze muzu byt u pocaku!!!!ale segra rika ze ve skole dobry -
ale
ale ja se mocinky tesim jak bude mit ashley hnede vlasy sice kluci z nasi tridy spis se jim libi s blond ale holky rikaji ze zase s hnedymi ze vypada s nema viic cool!!!!!!!!!!! *14* *14* a ja si to myslim taky!!!!!!!!!! *14* -
jo
jo já měla dva sony ericsson shelmi se tak má je doma ale má zlomenou nohu ještě s jednou kámoškou si zlomyli nohu a jak se vůbec máš??co škola??u nás docela škola v poho kdyby byky hodiny jako ta poslední dneska tak je to vpoho mi máme strašně praštění kluky ve třídě a oni dělají stejný věci jako náš třídní -
jooooooo
jo vlastne ja myslela ze je to urcene neak ze se jako prvni musi vysilat z Prahy joooooooo to je jasny -
praha
no tak to je jasný vždycky je první Praha a pak Brno a ostatní města nedívala ses na československou superstar??tam taky první Praha,Brno a pak slovensko -
ja
ja sony ericsson -
Re: jo???
v praze je předposlední casting!!!!!!!a brno je myslim 2 no a ješt sem tedka přemíšlela o slovesnku mno ae asi ne !! -
jo
jakej já mám otevírací samsung -
jo
jo nicky u nas tak yfrci vic hannah ale ja to neresim!!!!!!!!!!! -
Re: nehádejte se
nn bud do brna a nebo na slovensko!!!! -
jo???
jo to nvm ze se to visila 1 z prahy!!
kde jsi to zjistila??? -
Re: no
jo a ja ho mam vedle sebe *9* *9* *9* *9* *9* asi umřu