Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jo

jo to je kamoska na prd ja sem taky takovou mela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vzdycky ja ne proste nesmim nic a ona vsechno
  • nicky0012

Re: tak se uzdrav

mě se taky líbila vís s hnědýma přesně vypadla vc cool holky za chvíly budeme mít 6000 příspěvku jojo jsme dobrý!!!!
  • kamickar

jj

jj rock star je dobrá píseň nebo best of both words ale ta se špatně spívá já bych spívala the climb ta je nejlehží
  • kamickar

tak se uzdrav

tak se brzy uzdrav mě se taky Ashley víc líbila s hnědýma vlasama když sem ukázala nejlepší kámošce obrázek kde měla Ashley blond vlasy tak mi řekla že Ashley vypadá hrozně já byla naní tak naštvaná!!!v tů chvíly sem jí nesnášela ona může mojí nej celebritu nasvětě pomlouvat ale když řeknu že Lady Gaga spívá hrozně tak se kvůli tomu naštve ona je hrozná dostala sem nápadal ale když se ti líbit nebude tak řekni ne mě to vadit nebude
  • simca2

vidite??

vydite rikala sem to s blond kluci tvrdi ze je hezci!!!!!!!!!!!!
  • simca2

jo ty budes

jo???dobra pisen!!!ta je ze vsech nejhzci!!!!!!!!!!!!!
  • nicky0012

...

holy vybrala jsem si new písen co budu zpívat budu zpívat rock star....
  • keltsky

Re: no

blondyna je hezčí
  • simca2

no

no tak ja sem taky doma vis???ja sem nemocna je mi spatne a takk ale dobry je na tom to ze muzu byt u pocaku!!!!ale segra rika ze ve skole dobry
  • simca2

ale

ale ja se mocinky tesim jak bude mit ashley hnede vlasy sice kluci z nasi tridy spis se jim libi s blond ale holky rikaji ze zase s hnedymi ze vypada s nema viic cool!!!!!!!!!!! *14* *14* a ja si to myslim taky!!!!!!!!!! *14*
  • kamickar

jo

jo já měla dva sony ericsson shelmi se tak má je doma ale má zlomenou nohu ještě s jednou kámoškou si zlomyli nohu a jak se vůbec máš??co škola??u nás docela škola v poho kdyby byky hodiny jako ta poslední dneska tak je to vpoho mi máme strašně praštění kluky ve třídě a oni dělají stejný věci jako náš třídní
  • simca2

jooooooo

jo vlastne ja myslela ze je to urcene neak ze se jako prvni musi vysilat z Prahy joooooooo to je jasny
  • kamickar

praha

no tak to je jasný vždycky je první Praha a pak Brno a ostatní města nedívala ses na československou superstar??tam taky první Praha,Brno a pak slovensko
  • simca2

ja

ja sony ericsson
  • nicky0012

Re: jo???

v praze je předposlední casting!!!!!!!a brno je myslim 2 no a ješt sem tedka přemíšlela o slovesnku mno ae asi ne !!
  • kamickar

jo

jakej já mám otevírací samsung
  • simca2

jo

jo nicky u nas tak yfrci vic hannah ale ja to neresim!!!!!!!!!!!
  • nicky0012

Re: nehádejte se

nn bud do brna a nebo na slovensko!!!!
  • simca2

jo???

jo to nvm ze se to visila 1 z prahy!!
    kde jsi to zjistila???
  • keltsky

Re: no

jo a ja ho mam vedle sebe *9* *9* *9* *9* *9* asi umřu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit