-
,,,<3lowe miley and ash fuuuuck vtrapka...
jj přesně vanessa je cigana hnusná...posraá pizda zkurvená....a naše ashleynka....je nejky holčíííí+mileynka-- -
ahoj
ahoj ja som emilyamiley6 ahojik *4* -
Re: ashley je k..
Podle mě jí taky asi víc sluší hnědé vlasy, a ten časák mám, ten plakát je pěknej! *14* -
ashley je k..
krásná,podle mě sluší asc víc hnědá než blond..v new bravu girl je krásnej plakát,tak si to kupte.. *1* -
Vanessa cigna
Fuj cigna jedna nic neumí zpívá jako koza jedna vypatlaná *3* Nic nedokázala hraje si n frajerku a nemá naní -
Re: Re: cetla jsem
*8* *8* Taky by mě to zajmalo *9* -
Re: cetla jsem
a kde sou fokty vanessy s blon parukou božeee. ta je traná musí vypadat jak pest na oko... *15* *15* vtrapka fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj nesnášim ju pizdu jednu skurvenou pochcanou bléééééé at si vylýže prdel husnica jenda posraná...
ashleynka láska naše je prostě neeeejky je nejlepší + mileynka samozřejmě že! -
ash
*14* ashley is best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ashley
Ashley je NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ *15* *15* -
Re: je
Tak já už jdu, papá!
A AHLEY IS GOOD!!!! -
cetla jsem
cetla jsem prispevky tady jak si holky povídali jak vanessa ma tu blond paruku!
no fůůůůůůůůůůůůjjjjj ashley sluší vše ale jíí no blééééééé vypada este hůř než doopravdy!!! *16* *9* *9* *9* -
je
je tu nejdo? -
Van 0% Ash 100%
Já se nebudu namáhat a chodit nadávat těm co nadávaj Ash na diskuzi Vannesy, já vím že je ashley 100x hezčí a že má prostě bestový písničky! *3* *4* -
jo
jo ashley a trochu miley are best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Ashley is better than Vannesa!
Ashley je lepší! *14* *14* -
jo a m
jo a mdousssku mas pravdu ja je nesnasim jsou agresivni ale nebudu se s nimi hadat!!!!!!!!!!!!!!! -
jo
jo ty ogo fakt mocinky fotek uzasne!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
Ashley is best and Vanessa is *5* *5* *5* *5* devil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ashleYnky je nejlepsi vanessa je cert jeden uřvanej!!!!!!!!!!!!!!! *5* ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: Best girl Ashley
Ashley je naše hvězda, která bude svítit a nikdy nezhasne!! -
Re: FOREVER aSHLEY A VTRAPKA NIKDY !!
Ashley je best..... a Miley taky, ale ta vtrapka je strašnáá -
Re: Re: Re: Re: Páá
a to řekl kdo , že je ta vtrapka lepší než naše kráska Ashley, to si myslíte jenom vy ve svejch pomatenejch palicách :-D