Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

wooow

týýjo, dneska se objevilo tooolik novinek o ashley! a uplně nejlepší jsou, jak byla na premiéře fame, tam je uplně překrásná, prostě nejhezčejší na celym světě.
    kdyžtak fotky najdete na míém blogu www.star-ashtisdale.blog.cz
  • medousssek

Ash je nejj

Hoolky, ty vtrapky spolu s vtrapkou jsou vážně trapky:-) já je žeru v tom jak sou tzrapný protože větší trapky sem neviděla takže sou originál, aspoň v něčem sou lepší s pollu s vanessou. sou originální trapky :-D Ashley is best forever
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Páá

POčkej nech mě přemejšlet...tak třebá...VE VŠEM!!!A nemachruj!!!! *15* *15* *15* Néé s tebou se nechci hádat já du tak ahoj *15*
  • the_sweetinka

Re: Re: Páá

A v čem si myslíš že je lepší ta krává? *8*
  • princess_lucinkaa

Re: Páá

Omg karolíno nech si to...Vanesska je mnohem lepšíí než pizda...Jenom vy si to neumíte připustit *15* *1* *1*
  • the_sweetinka

Páá

Hele holky nehádej te se snima.. *13* Nemá to cenu... *13* My milujeme Ashlynku a oni vkravku..Tak se mějte hezky I Love Ashley hezký sníky o ní *14* *14* *14*
  • jessinka666

FOREVER aSHLEY A VTRAPKA NIKDY !!

FOREVER aSHLEY A VTRAPKA NIKDY !!FOREVER aSHLEY A VTRAPKA NIKDY !!
  • jessinka666

bEST aSHLEY

bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY
  • jessinka666

Tak já jdu Ahoj

Ahoj a mněj te se tu hezky""
  • medousssek

Pááá

no nic já du tak pááááá:-)
    ashley is best forever
  • jessinka666

Co budem probírat

O čem budem kecat ?
  • jessinka666

Jo přesně

Jo přesně !
  • medousssek

kakinkej na ně

hele kikoušku kaď na ně. oni jsou ubohý obdivujou cigánku - a ona je vážně šmrnclá do cikánska a indianska takže nemužou nadávat že nemáme pravdu tak ať se z ní klidně poserou
  • jessinka666

Jo

Jo jo jo
  • medousssek

napíšeme dneska...

hele kiki, budemepsát tolik aby sme napsali 6000 komentů ju, jako aby měla ash 6000 ... takže musiime napsat nějakej 130 to neni takkk hroznzýýý
  • medousssek

Re: A proč´proč bysme to dělalí nejsme tak pitomí

jj je otřesná, škaredá a nejhnusnější krááávka na celym světě a sní i ti její fanoušci - jsou do ní zažraní jak smrad do prdelky:-D
  • jessinka666

A proč´proč bysme to dělalí nejsme tak pitomí

a PROČ BYsme to dělali nejsem tak pitomí jako oni "" Vtrapka je fakt ubožakča 1 třády fatk jako na ni nikdo nemá ""
  • medousssek

Re: Best girl Ashley

Ashley to sdluší i jako blondýně i jako brunete ale viděli ste vanessu stou blondatou parukou? to byl děs, takže ten filom bude stát za hovíínečko, prostitutka jednáá
  • medousssek

Re: Ahoj betinko

no určitě si myslí že je nejbestovnější - stejně jako my všichni:-) jsem best a snáma i ashley
  • jessinka666

Best girl Ashley

Best girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl Ashley

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit