-
wooow
týýjo, dneska se objevilo tooolik novinek o ashley! a uplně nejlepší jsou, jak byla na premiéře fame, tam je uplně překrásná, prostě nejhezčejší na celym světě.
kdyžtak fotky najdete na míém blogu www.star-ashtisdale.blog.cz -
Ash je nejj
Hoolky, ty vtrapky spolu s vtrapkou jsou vážně trapky:-) já je žeru v tom jak sou tzrapný protože větší trapky sem neviděla takže sou originál, aspoň v něčem sou lepší s pollu s vanessou. sou originální trapky :-D Ashley is best forever -
Re: Re: Re: Páá
POčkej nech mě přemejšlet...tak třebá...VE VŠEM!!!A nemachruj!!!! *15* *15* *15* Néé s tebou se nechci hádat já du tak ahoj *15* -
Re: Re: Páá
A v čem si myslíš že je lepší ta krává? *8* -
Re: Páá
Omg karolíno nech si to...Vanesska je mnohem lepšíí než pizda...Jenom vy si to neumíte připustit *15* *1* *1* -
Páá
Hele holky nehádej te se snima.. *13* Nemá to cenu... *13* My milujeme Ashlynku a oni vkravku..Tak se mějte hezky I Love Ashley hezký sníky o ní *14* *14* *14* -
FOREVER aSHLEY A VTRAPKA NIKDY !!
FOREVER aSHLEY A VTRAPKA NIKDY !!FOREVER aSHLEY A VTRAPKA NIKDY !! -
bEST aSHLEY
bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY bEST aSHLEY -
Tak já jdu Ahoj
Ahoj a mněj te se tu hezky"" -
Pááá
no nic já du tak pááááá:-)
ashley is best forever -
Co budem probírat
O čem budem kecat ? -
Jo přesně
Jo přesně ! -
kakinkej na ně
hele kikoušku kaď na ně. oni jsou ubohý obdivujou cigánku - a ona je vážně šmrnclá do cikánska a indianska takže nemužou nadávat že nemáme pravdu tak ať se z ní klidně poserou -
Jo
Jo jo jo -
napíšeme dneska...
hele kiki, budemepsát tolik aby sme napsali 6000 komentů ju, jako aby měla ash 6000 ... takže musiime napsat nějakej 130 to neni takkk hroznzýýý -
Re: A proč´proč bysme to dělalí nejsme tak pitomí
jj je otřesná, škaredá a nejhnusnější krááávka na celym světě a sní i ti její fanoušci - jsou do ní zažraní jak smrad do prdelky:-D -
A proč´proč bysme to dělalí nejsme tak pitomí
a PROČ BYsme to dělali nejsem tak pitomí jako oni "" Vtrapka je fakt ubožakča 1 třády fatk jako na ni nikdo nemá "" -
Re: Best girl Ashley
Ashley to sdluší i jako blondýně i jako brunete ale viděli ste vanessu stou blondatou parukou? to byl děs, takže ten filom bude stát za hovíínečko, prostitutka jednáá -
Re: Ahoj betinko
no určitě si myslí že je nejbestovnější - stejně jako my všichni:-) jsem best a snáma i ashley -
Best girl Ashley
Best girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl AshleyBest girl Ashley