Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • the_sweetinka

Re: tĚT BĚŽTE K VANESSE

Néé tím podporujeme vanessu nechod tam a nepis *16* *16*
  • medousssek

Re: Konečně

pěkně si jim to tam nandala. já z nich uchcávám. prej že vanessa něco dokázala. já jim klidně mužu řict co všechno dokázaala: dvakrát se nafotila nahá a potom ještě vyhrála zlaatou malinu :-D:-D takže jako a upe nejlepši je když oni napsali že smrdiš kikI, tim padem jim muselo smrdět něco doma ne, přece tě nemužou citi přes kompl:-D te´d se ztranili jak hovado, je mi jich líto. Miluju vás lidi, zato jací ste, a že se nechovátze jak oni, jste zlatíčka společně s ashleynkou naši nejmmilovanější..
  • jessinka666

tĚT BĚŽTE K VANESSE

aHOJ BEŽTE NA VANESSINU DIZKUZI TAM NÁDÁVAT
  • miley.the.best

Re: Re: Ahoj

Sakra teď jsem si všimla že je Ash pod Vanessou, Van nemám moc v lásce! Na Vanin profil nepůjdu ani jednou a sem budu chodit co nejčastějc, a neví jak se to (ta návštěvnost)vůbec počítá?
  • the_sweetinka

A kdy?
    *15* *15*
  • the_sweetinka

A kdy?
  • jessinka666

Konečně

KOnečne se mi levila trošku sem se sněma pohádala!!A je mi senzačně !!
  • the_sweetinka

Re: Ahoj

*15* *15* Jo...oni sou ubohý...
  • jessinka666

Ahoj

Ahoj já jsem se taky rozhodla že sem budu častějš chodit !!
    Protože Vanessa je pěkná ubožačka a ty fans Vanessi taky !!
    No jo no to se nezapře!!
    Medoussek to cos psala na té vanessiné dizkuzi je fakt dost dobrý !!
  • the_sweetinka

Re: ??

*9* Jo pohoda souhlasím stebou. *14* Ashley forewer
  • medousssek

??

Jinak co te´d děláte? já koukám na disney channel. zachvilku tam budou dávat the suite life a teď tam dávají Hannuh Montana, takže super
  • medousssek

Love Ashley

Ahojky holky:-) rozhodla jsem se, že zde zase začnu pravidelně chodit a psát sem. nenechám Ashley aby jen tak prohrála nad Vanessou. protože jí ta kráva nesahá ani po kotníky, takže se budu co nejvíce snažit přidávat fotky, tapety, videa a hlavně psát sem do diskuze. ASHLEY IS BEST FOREVER
  • anulka123

hoojík..

Ahojík.o čem pak jee řeč..??:-)
  • kamickar

už si tu???

už si tu???
  • kamickar

počkám

jo jasně počkám a jak se vůbec máš??a co škola??shelmi se má ta je doma ona má zlomenou nohu uklouzla a zítra deme na Landštejn ale ty asi nevíš kde je Landštejn viť??
  • kamickar

ten dopis??

ty myslíš ten dlouhej dopis co dala i sem??jestli ho myslíš tak ten sem si četla
  • simca2

jo

jo jsem poke j
  • simca2

jo

jo neexistuje kalím na to promi ted to nerikam tobě kami a le té holce
    nebudem se hcovat jak ty vanessyny fanousci zejo? a cetla sis co napsla Adéla na jejich dikuzu?prostě cela pravda! *4*
  • kamickar

si tu???

si tu?
  • kamickar

promin

ale já si myslím že je to blbost at si říkají co chcou my si myslíme co chceme a oni taky promě nikdo druhý jménem Vanessa Hudgens neexistuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit