-
:-)
Mám vás strašně moc ráda, zato jak se chováte, že ste uplně v klidku a nemusite se hádat jak ty vtrapky.. -
Ahoj betinko
Ahoj betinko co si ty myslíš o Ashley ? -
I love Ash
I love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love AshI love Ash -
Re: Betinka145
ahojky jakpak se máááš? -
Re: Jo já taky
jj to bude úžasný a zase budeme uplně natěšený o čem to bude a nebudeme moc dospat:-d jak na HSM3 ale jako HSM3 mě uplně ta vtrapka zkazila je tam tááák sladká až to bolí, chce se mi z ní zvracet:-D -
Betinka145
Ahojik Medousku a jesinko *4* -
Betinka145
Ahojik Medousku a jesinko *4* -
Re: Re: loving
jj selena gomez je taky dobrá ale mám rači demi lovato -
Jo já taky
Jo já se taky moc těším pudeme spolu do kyna jo !! Zase na to !! To bude fakt super !! *1* -
Re: Re: :-)
myslím že fuilm a taky se těším na aliens in the attic a picture this -
Re: loving
Joto jo no a jeste selenka neni spatna:D *13* *13* Ale Ashlynka je nej... *14* *14* *14* -
Re: Re: Muck
hej ale mě se líbí jamk ash řikají pizdalka - je to takový roztomilí jako píďalka :-D jajako Pizdalka není zase tak špatný:-D lepší než vtrapka a hnusná kráva a čupka a svině a bezdomovec a idiot :-Datdatadatad atd.. -
Re: :-)
Jo já taky a co myslíš že to bude ? -
Re: Muck
kvůli kterému si obarvila ty vlásky -
Re: Muck
Jo přesně Miley a Ashley jsou bestovní já je moc lawkuju !A je fakt super !! Vanessa je pěkná pizda !! -
:-)
jako dneska je vážně super den, já hej kiki už se těšiš až nám ash něco poví o tom svém novém projektu? -
Re: loving
Jo budeme !! -
Muck
Naše Ashley je nejkrásnější na světě, a taky Miley Cyrus je krásná. nikoho krásnějšího než ty dvě neznám, nemám pravdu? oni jsou světové, prostě super. žádná vtrapka -
loving
holky, budeme si teď povidat tady, bude to lepší.. -
Re: tĚT BĚŽTE K VANESSE
ne kiki, tim jim akorat přidáváš návštěvnost