Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley-nika

Re: 16

ne *15*
  • miley-nika

Re: miley

ja taky farna je blbá
  • kamickar

16

může se zeptat jweti doopravdy 16??
  • kamickar

miley

já taky jí mám ráda ale víc Ashley a nesnáším VTRAPKU a Ewu Farnou
  • miley-nika

Re: jasně

*4* *4* *4* *4*
  • miley-nika

Re: Re: aHoJkY

juchuuuuuuuuu *15* *15* *15* *15*
  • miley-nika

ok

ok moc ráda. kto má rad miley cyrus? jááááááááááááááááá ááááá + ashleyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
  • kamickar

už si tu??

ty už su Medousssku
  • kamickar

jasně

jo jasně chodsem zanama budeme tady stebou kecat o Ashley
  • medousssek

Re: aHoJkY

no jasně že zde mužeš chodit, tady všichni nenávidime vtrapku)vanessu hudgens):-d je to kráva hnusnáá.. bléé ashley je nejlepšejši na celým světě a ať si ty fuchtle od Vanessy řikaj co chcou. jsem ráda, že patřím mezi vás - fanoušky Ash, vy ste totiž nejlepšejši netovy kamošky, ne jak tam ty co smrdijou! jsou prostě ubožačky a vás mám strašně mooc ráda:-)
  • miley-nika

aHoJkY

AHOJ môžem sem chodiť? mam moc rada mileynku a ashleynku nenavidim vanessu fudgens *15*
  • the_sweetinka

Re: Upřímě - teď jsou vážěn traoky

*3* To je good..máš íčko... *5*
  • the_sweetinka

Re: Upřímě - teď jsou vážěn traoky

No to ti věřím:-)Máš íčko? *3* *3*
  • kamickar

ahoj

tak ahoj
  • nicky0012

....

hele já jdu jo tak papa jde sem tatka jo možná ještěna chvilinku přijdu ae nic neslibuju!
  • kamickar

jo jo

jo jasně mi počkáme
  • nicky0012

...

jj přesně jak to řekla theofficiamileycyrus každá hvězda chce být první já sem to medoussku četla a je to hrozný.. oni jsou tak drzé a naymyšlené to je hruza!
  • the_sweetinka

Re: :-)

*14* Tak to si jim to vpálial pěkně *4* *4* A sem ráda že ji někdo podpoří
  • medousssek

Upřímě - teď jsou vážěn traoky

lidi, kdybyste viděli co odepslai na ten koment, museli byste se smát. člověk jim napíše táák upřímnej koment aoni ti ještě začnou nadávat. vážně sem stím ani nepočátala. ale potom co odepslai jim s klidným srdem mužeme řikat ubožačky a traoky a té jejich Vanessce taky. teď se teprve pořáááááááááádně snažte aby Ash byla před ní, protože každej chce aby jeho stááár byla oprvní. ASHLEY IS BEST FOREVER.
    ps: holky budu tu pozdji ju tak zatim páá
  • medousssek

Upřímě - teď jsou vážěn traoky

lidi, kdybyste viděli co odepslai na ten koment, museli byste se smát. člověk jim napíše táák upřímnej koment aoni ti ještě začnou nadávat. vážně sem stím ani nepočátala. ale potom co odepslai jim s klidným srdem mužeme řikat ubožačky a traoky a té jejich Vanessce taky. teď se teprve pořáááááááááádně snažte aby Ash byla před ní, protože každej chce aby jeho stááár byla oprvní. ADHLEY IS BEST FOREVER.
    ps: holky budu tu pozdji ju tak zatim páá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit