-
theofficialmileycyrus
toje ale blbost že máš opblerčení který navrhla Miley Cyrus protože má vyjít její kolekce až příští rok takže kecáš -
jasně
já tu teda určo budu -
:-)
čauky holky, rozhodla jsem se, že tady Ashleyin profil nenechám klesnout? přidáte se? tak dneska asi v 7 hodin tady buďte. Budeme si psát a zase to tu rozjedem. zase to tu ožije, tak jak když jsem vždycky za den napsali 100 komentů a Ashley byla čím dál víc. tak mi pomožte a dneska v 7 tady buďte:-)
ps. kukněte se na muj blog www.star-ashtisdale.blog.cz -
Re: miley ist best
obě jsou nej!!!!!!!!!!!!!!!a z miley kolekce nic nemám! -
miley ist best
já allá miley jsme upa stejné a já mileynku miluuuuju jo?a miley nemá na ash ani na vanesu ae kdybych si měla vybrat mezi temi dvěma určitě ashley páč vanessa je hnuuuuuj....jo!!máte nějaké oblečení které navhrhla miley já skoro všechny jupííí.....mileynka ist beeeeeeeeeeeeest.....ashley ist goood....vtrapka(bo jak jí říkátre)..stupiiiiiiiiiiiid>. ...<líp jsem to naspat nemohla> -
llllll
jj správně musíme přidat!!!!ae já neco udělám a nic se mi neoběví!!to je smula! -
Re: Re: jj
mi ju sem necpeme jen se bavíme tak nahod jiný téma ty chytrá!! *10* *4* *15* *1* -
jo
jo ji slusi ted sem si toho vsimla!!!!!!!!!!je s nema hezka
krááááááááááásnááá -
I love her blonde hair
jako lidičkýýý, já jsem uplně nadšená že se obarvila. faklt se mi jako blondýna staršně mooc líbí!!! I love her Blonde hair.
PS: lidičky musíme to tady zase rozjet až ash zase předběhne tu.... nevim jak se ji to nadává:-D) tak pááááá -
Ashley
Hodnoťte fotečky ashlenky ať jde víš než Vanessa..Mocinky ji podporte *14* *14* *14* *14* *14* -
Ash
*14* Ashley je nejky je lepčí něž Vanna... *5* *5* I Love Ashley -
Re: blond
*14* *14* *14* A není to pravdu?Ona ne moe Bárbínka *15* *15* *15* -
Re: jj
*9* Twl..co sem cpeš tu píču Vanessu.... *16* -
jj
jj to by bylo super nosis ho a mas pocit že ho ash mela v rukách ze je o jeji triko no to bybylo!! *14* -
mas
mas nejakouz pisnicku ktera se ti libi od vanessy?aspon jedna teda ume t o tak je první cd ,,V" je fakt na prd to druhe identified je taky naprd ale líbí se mi tam jedna! *4* -
...
jo to jo ae miley tak navrhla oblečení a potm ho na netu jako prodává jako normálně že je to její oblečení chápeš mno a ash by to taky mohla založizt si přectav mít tričko které navrhlash!!
jo a už musím papa! -
teda
teda ne dessy ale shooty a to nevím jako trička a taqk že si můzes koupit s jejím obrazkem? -
my
my bysme mohli vymyslet dessy pro ash!!! *14* *15* -
....
má ashley svoji kolekci jako jestli navrhla oblečení které prodává na netu jak miley to Miley a Max...! -
Re: a
jj to tayk!!!!