Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

no ale ted je novy film

no ale ted je novy film a to spis ji budo urikat tak zachranarka nebo tak!!!!!!!!!!! *14*
  • simca2

ale

ale ja si myslim ze ji nikdo nebude rikat barbie, protoze hsm zaniklo a ted je novy falm vetrelci na pude!!!!!!!!! *14* *14*
  • kamickar

jasně

jasně v těch hnědých vlasech vypadala víc svá ale teď je taky hezká ale z hnědýma vlasama vypadala líp
  • simca2

vypadala

vypadala v nich vic cool!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

jo

jo byl me to vyrazilo dech!!!!
    ale neni to tak spatne slusi ji to!!!! *14* *14* *14* ale hnede ji slusely vic!!!!!!! *14* *14* *14*
  • kamickar

sem

jo jasně sem tub tak očem se budeme bavit?to byl ale šok že má Ashley zase blond vlasy
  • simca2

jak

jak sem videla ty fotky ashley jak byla s kamaradkou tak ji ty vlasy blond luseli mocinky a ty jak yje tvuj nazor?? *7*
  • simca2

si tu??

si tu kami??? *7*
  • simca2

ahoj ajk pak se mate

ahoj jak pak se mate????ja se mam dobre *4* *4*
  • nicky0012

....

já přidala spustu foteček ash a ještě se neoběvily jakot moe fotky se nikdy neoběví!!
  • nicky0012

hm

hmmmm... *9* *9* jj ae máš proavdu no!!
  • simca2

holky

holky měto nemrzí1. je to jejírozhodnutí
    2. podívejte jak je štastna
    3. to chtěl určitě scoot protože rikala ze chce zmenu a ze si to tak uz necha
    a navíc ted priswli nove paparazzi je tam krasna moc podívejte klidně na nas blog: ashley4-is-best.blog.cz
    *14* *4* *14* *1* *3* *14* *4*
  • anna1998

anna1998

ahoj lidi pokeca někdo
    *7*
  • kamickar

barbie

jo máte pravdu když sem včera vyděla ty fotky kde má zase blond vlasy tak sem si myslela že to sou starý fotky ale když sem na nich vyděla Scotta tak sem se úplně zarazila ty hnědé vlasy jí slušely víc no nedá se nic dělat
  • syndynka

nj

to jo mě na vlasech trochu záleželo ale neda se nic dělat _ *7* doufám že se zase břebarví a s těma hnědyma byla vyraznejší *4* a sama psala že se chce zmenit tak to fakt musel chtít scott *10*
  • anulka123

blond

Ashley je váážně blond..včera 19.9 2009 s eprocházela se Scottem.. papparazi zachytili jejich fotky..a Ashleyy j váážně zase blondýýna..noo ale v těch hnědýých jí to slušelo teda víc..ted jíí zase všichni budou řííkat že je jak BARBIE..
  • nicky0012

.....

deny o čem si myslíš že se asi celou dobu bavíme???jasně ře to víme !!a dokonce jsme už viděly i fotky!!přečti si celoudizkuzi a potom napič příspěvek jo!!!
  • syndynka

novinky

četly ste novinky je tam že se ash obarvila na blond myslíte že je to pravda????
  • nicky0012

....

markétu jsi tu šla jsem sem kvuli tobe a ty tu nejsi halooo???no nic takjá jdu na miley dizkuzi!až tu bude něco new tak mi dejte vědět!
  • nicky0012

sorry

tak ne beru zpet 506 shlédnut ae to zvládnem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit