-
...
už jen 70shlédnutí a ash předbějhne van! -
....
jj jsem!!!jo já vim já ji taky nepřestanu mít ráda ae ona to říkala no tak se určite brzo přebarví!!!(doufám)taky jí budu mít ráda a i miley!jo! -
elen. monty
elen. monty jky je tvuj nazoz ze ted ma ashley znovu blond vlasy??? *7* -
si
si tu?? *7* -
pro
pro me je lepsi ashley ale miley je taky uzasna ma skvely pisne ale neprestanu ji mit rada kvuli vlasum to ne ja sem ji mela rada kdyz mela blond vlasy tak ji ted nesklamu!!!!!!!!!!!zboznuji ji!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nicky
niky nezalezi na vlasech a ona sama rikala ze nechce byt barbinou takze si myslim ze to neudelala kvuli tomu ja si myslim ze to chtel scoot!!!!! -
....
hm ae sere mě to!!!!a máte radši miley bo ash????víte oni sou slavný tak na stejno a dobrý taky??co myslíte kdo je lepší???Pro mě ted asi miley páč mě to zarazilo když se ash obarvila já nchtela aby zní byla ta bloncka mno ae mámji taky furt ráda ae ted už mil asi víc bo já newm!ae máte pravdu že nezáleží na vlasech! -
ona
ona ma blond vlasy uz!!!!!a je mi to jedno je to jeji rozhodnuti a ja si na to zvyknu doufam protoze budu take doufam prudavat novinky a proto si na to mozna zvyknu ale slusela ji hneda!!!!!VIC!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
ashley
Ashley mám docela ráda,má docela dobrý písničky.A je mě jedno jaký má vlasy,myslím si že jí oboje sluší i když blond jakou měla v hsm jí slušela nejvíc,takovou by si měla dat a nechat,tam jí to opravdu hodně slušelo. *3* -
pravda!
Ashley praví vlasy jsou hnědý...Na blond se odbarvila jenom kvůli filmu HSM.... -
mě
ahoj to jsem ja me napadlo že to udělala třeba kvůli nejaemu filmu nebo tak a nebo se ji víc líbí blond a nebo ji to řekl nějaký režisér nebo tak ja nevím ale nezálůeží na vlasy ne?zalezi jaka je jake má písničky a to je to hlavní no ale ta blond je moc světlá kdyby si ji dala aspon trochu tmavší jak je ten podklad hnědý tak nevybada to moc dobře ale její rozhodnutí podle mě ji to moc dlouho nevydrží !! *5* *4* -
bože
Ashley má opravdu blond vlasy -
ne holky
ne holky Ash má furt hnědé vlasy to sou starý osobní fotky Ash -
hnedé in blond out
jj přešně přidala jsem new fotky z jeifer svatby a ash s blond vlasy mno a ty hnedé ji slučší víc udalala blbost že si je zase obarvila ona řekla že už si hnedé nechá ae toto to je zase šok tohle to!!no prostě mě ash zklamala ty hnedé ji sluší víc!!!!!!! -
a
a ashley má zase blond vlasyachjo ale taky ji sluší jenže hnědé víc:-( *9* -
JO
jo a prominte holky ja mam zaracha od pocaku takze nebudu pridavat na blogu a tak no ted sem se tajne zapla ale prominte holky???jo???
papa jo a ashley is best!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* me nevadi ze je na 6 nebo na kolikatem no!!!!!takze ASHLEY IS BEST!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Ach ne!!
není to je jenom na chvíly páč sem nechodíme moc často a musíme se učit narozdíl od vás blbek!!ae mi to napravíme nebojte se a vaše čuuuza bude zase skoro poslední!! -
ahojky
ahojky ASHLEY IS BEST
NA DISNEY CHANEL V ZACK AND CODY JE PROSTĚ NEJ!!!!!!! *14* *14* *14* JE VZDYCKYNA PRVNÍM!!! *14* -
nejlepší
Ashley je stejně nejlepší -
sutaz
ahojky. namojom blogu je súťaž o naj celebritu. Môžete hlasovať pre vanessu hudgens selenu gomez miley cyrus demi lovato a ashley tisdale je to váš výber. http://vanesska-is-best.blog.cz/090 9/hlasovanie-o-naj-celebritu# tu môžete hlasovať. ALE prettím si pozrite pravidlá.
dakujem za pozornosť