-
Re: Mně je to jedno
bože a proč si teda dneska ráno psala že jí předběhla a že to tak nesmíte nechat??fakt na hlavu...VŠECHNY!! *15* -
Mně je to jedno
Mně je jedno na jakym Ashley bude míste ale pro mně je vždicky na 1!! -
jasně
avy úplně to samí vy ste zase závistiví žejo Ashley je stejně nejlepší na celým světe a blbá Vanessa je nám úplně šuma fuk -
Re: Ach ne!!
tak už si konečně přiznejte že nessa je lepšíí!! *15* *15* -
Re: Re: Ach ne!!
presneee *15* -
Re: Ach ne!!
haha timle ste dokázali že vám VADÍ že je nessynka před ashleynou!!:D:D *15* -
Ach ne!!
To ne..jak to že je Vanessa na 3.místě..to si jakonebude zvykat..tam patříí naše Ashleynkaa *14* *1* -
Re: To ne
haha poserete sa že ashleynu predbehla naše zlato vanesska juchuuuuuuuuu *15* *15* *15* *15* -
To ne
Vanessa přeběhla Ashley !!
Ale jenom o kousíček!! To se nesmí stát jí chci aby Vanessa byla uplně poslední !!A naše Ashley zase aspon před Vanessou lidičky musíte sem víc chodit přidávat fotečky a musíme pořádat nákou párty!!
Jinak Ashley hnusnou VAnessu nepřeběhne !!
Já jsem už přidala pár foteček !!
Tět tamn dám tapetku!! -
She's back....... Ona je zpět
Ashley je zase blondýna !! Zanechala nám fotku na twiteru!
A zprávu She's back.......
A to v češtině znamená ona je zpět !!ACHJO JÁ CHCI aBY BYLA BRUNETA!! *9* -
ashley
ashley v zack a cody bola najlepšia zo všetkých
i love ashleynka *14* *14* *14*
i hate vanessa fuj cikanka *15* -
...
já disney chanel nemám ae mám ho u babičky mno a chtela jsem ho mýt prtž tam je hannah montana3 ae aca a codyho jsem už viděla ae strašně mě vadí že ho doma nemáme\!!!!ae tak na HM3 se mužu kouknout na netu páč jsem tu sérii shledla na netu celou takže mi nevadí že disney nemám! -
Taky Disney Channel
TAk se na to divám !! Ashley je skvělá !! -
TED
TED ZACINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JDU SE DIVAT NA ASHLEY!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mate jetix
mate holky JETIX????ja mam to je program a vite co tam je????je tam zac and cody tam hraje hlavni roli ashley je to serial!!!!!!!!!!!uplne legracni vtipny a ashley tam ma blond vlasy!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ashley je tam uzasna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
marso
marso ja si to taky myslim *4* -
ja
ja se ma dobre skvele!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
....
ja si myslim ze ma 170...ptz modelky musi mit nejmene 170 cm... -
....
ahojky jak se mááte??? *3* *3* *3* *3* -
jo
jo a ashley nema 160 protoze tolik mam ja ja mam 168 a myslim si ze sem mala ashley je urco vetsi nez ja!!!!!!urco ma 170 nebo 175 ale 160 nema to vim urcite