Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

Re: Mně je to jedno

bože a proč si teda dneska ráno psala že jí předběhla a že to tak nesmíte nechat??fakt na hlavu...VŠECHNY!! *15*
  • jessinka666

Mně je to jedno

Mně je jedno na jakym Ashley bude míste ale pro mně je vždicky na 1!!
  • kamickar

jasně

avy úplně to samí vy ste zase závistiví žejo Ashley je stejně nejlepší na celým světe a blbá Vanessa je nám úplně šuma fuk
  • vananneh

Re: Ach ne!!

tak už si konečně přiznejte že nessa je lepšíí!! *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Ach ne!!

presneee *15*
  • vananneh

Re: Ach ne!!

haha timle ste dokázali že vám VADÍ že je nessynka před ashleynou!!:D:D *15*
  • anulka123

Ach ne!!

To ne..jak to že je Vanessa na 3.místě..to si jakonebude zvykat..tam patříí naše Ashleynkaa *14* *1*
  • kitty-and-leny

Re: To ne

haha poserete sa že ashleynu predbehla naše zlato vanesska juchuuuuuuuuu *15* *15* *15* *15*
  • jessinka666

To ne

Vanessa přeběhla Ashley !!
    Ale jenom o kousíček!! To se nesmí stát jí chci aby Vanessa byla uplně poslední !!A naše Ashley zase aspon před Vanessou lidičky musíte sem víc chodit přidávat fotečky a musíme pořádat nákou párty!!
    Jinak Ashley hnusnou VAnessu nepřeběhne !!
    Já jsem už přidala pár foteček !!
    Tět tamn dám tapetku!!
  • jessinka666

She's back....... Ona je zpět

Ashley je zase blondýna !! Zanechala nám fotku na twiteru!
    A zprávu She's back.......
    A to v češtině znamená ona je zpět !!ACHJO JÁ CHCI aBY BYLA BRUNETA!! *9*
  • emilyamiley6

ashley

ashley v zack a cody bola najlepšia zo všetkých
    i love ashleynka *14* *14* *14*
    i hate vanessa fuj cikanka *15*
  • nicky0012

...

já disney chanel nemám ae mám ho u babičky mno a chtela jsem ho mýt prtž tam je hannah montana3 ae aca a codyho jsem už viděla ae strašně mě vadí že ho doma nemáme\!!!!ae tak na HM3 se mužu kouknout na netu páč jsem tu sérii shledla na netu celou takže mi nevadí že disney nemám!
  • jessinka666

Taky Disney Channel

TAk se na to divám !! Ashley je skvělá !!
  • simca2

TED

TED ZACINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JDU SE DIVAT NA ASHLEY!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

Mate jetix

mate holky JETIX????ja mam to je program a vite co tam je????je tam zac and cody tam hraje hlavni roli ashley je to serial!!!!!!!!!!!uplne legracni vtipny a ashley tam ma blond vlasy!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ashley je tam uzasna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

marso

marso ja si to taky myslim *4*
  • simca2

ja

ja se ma dobre skvele!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • marsa12

....

ja si myslim ze ma 170...ptz modelky musi mit nejmene 170 cm...
  • mischelll

....

ahojky jak se mááte??? *3* *3* *3* *3*
  • simca2

jo

jo a ashley nema 160 protoze tolik mam ja ja mam 168 a myslim si ze sem mala ashley je urco vetsi nez ja!!!!!!urco ma 170 nebo 175 ale 160 nema to vim urcite

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit