-
chápu
jo jasně chápu -
achjo
ash musí mít ještě 2000 shlédnutí bo kolik....aby předběhla van....a to oblečení je uplně supeeeer! -
Re: ahojky
No hele já mám Ashley ráda jo ale tam se mi moc nelíbí *9* *9* *15* *15* Mohla by se líp upravit -
je tu někdo??
je tu někdo????halóóóóóóó -
Re: nicky
jj hele tam máš spoustu oblečení a tam není oblečení s potosky miley ae oblečení které se mileylíbí nebo tuhle značku nekdy měla na sobě a taky víš a to není o pomosi prostě si prohledni všechny ty oblečky jo?!!a tam poto třeba uvidíš tričko co mla miley třeba někdy možná na sobě chápeš...! -
nicky
ty si natý stránce bylůa já tam nic od Miley nenašlas nemohla by si mi pomoct prosím??jo a já tu sem -
Re: :-)
TO JE HEZKÝ MEDOUSSKU tohle by mazat nemuseli a víš co máš vlastně pravdu.. -
officialmileycyrus
já myslela tuhle kolekci víš já mám taky ráda Miley Cyrus ale to je jedno jestli to máš nebo ne už se du kouknout je tu někdo?? -
Re: Re: Re: Re: poradte?
*14* *14* Jo,to je dobře...o moc jelepčíí... *4* *4* -
...
hoky ted jsem tu jakto že tu nejste je to sice za pul hodky ae v sedm tu nebudu jedem na oslavu.... -
:-)
holky přečtěte si prosím co sem napsala na vanesinu diskuzi:-)
promiňte holky, že vás tady tak "otravuju", ale..... už mě to opravdu nebaví. copak nemůžete pochopit, co tady pořád vyvádíte? Jako myslete si o tomto komentu, co chcete a klidně si ho smažte a klidně mi nadávejte, ale pravdu NIKDY jen tak nevymažete. Připadá vám normální se tady neustále hádat?: jestli ano, tak se pak ani nedivím tomu, co tady píšete! je mi z vás zle! Jen mi řekněte, jak vám bylo, když mi fanoušci sh jsme nadávali na vaši vanessu? hm?? nebudu lhát když ste na nás byli nasraní a stáli ste si za svým že Ashley je kráva a vaše vanesska je nejvetší sluníško na světě. a uplně to samí si myslíme my - fans Ash. je nám stejně jak vám, taky si vždycky budeme stát za svým, že je Ash lepší a Vanessa ta kráva trapná. A tak to proooostě je. Každej má svého idola - svůj vzor.. a vážně mi vadí že Vanessa předběhla Ash, protože si myslím, že je Vanessa strašná a vy ste zase šťastní.. kařdej má právo být aspoň jednou v životě šťastnej nemyslíte? Tak už toho trapčení nechce. A nejvíc co mi přijde ubohé je to jak zde neustále íšete jak byste si přáli aby Vanessa zabila shley(myslíte to ve snu) - to už vážně není normální - přát někomu smrt.. bože vždyť vy už ste posedlé. Já bych tohle Nikomu nikdy nepřála, ani člověku kterého nejvíc nenávuidím. kdyby Vanessa umřela nebo mkdyby se jí něco stalo - byla bych smutná, protože už by nebylo ani s Ash nic stejně. oni jsou kámošky. jedna hezčí než druhá. a... no jenom prostě chci abyste se někteří z vás nad tím zamysleli. Myslete si o Ash co chcete, aji si o ní pište co chcee to je vaše věc, ale nechovejte se jak malé nerozumné holky. taky sem byla tak blbá, ale teď sem si uvědomila že to tak nejde. my o nich nic nevíme, jenom známe pár fotek a základní věci, ale jaké jsou doopravdy si můžeme tak maximálně jenom myslet. žijte v realitě a hlavně prosím vás, už nikdy nikomu nepřejte smrt!! mohlo by se vám to jednou vymstít. děkuju těm co si tento komentář přečetly! -
Re: Re: Re: poradte?
jj díky už jsem si ji přidala ash a mileynka neeeeeeeeeeejky holčíííí ae mileynka trochu víc ae newa a co kamickar už mi veříš????já nikdy nelžu! -
Re: Re: poradte?
jj přesně! -
Re: poradte?
*15* *15* určo si ji přidej at má víí clidí:-) *15* *15* -
Re: Re: I love her blonde hair
hele ber to optimisticky každej chce aby jeho hvezda byla na 1 míste ve všem mno a tak to chtejí fans ash miley hilary billa emmy demi seleny...a je to i u vás u fans vanessy je to všude....tak se nerozčiluj jo vanvaneh -
Re: I love her blonde hair
Nojo...Vaše slova který ste psali:Nebude nám vůbec vadit že ashley bude třeba poslední pořád u nás bude 1.! *15* *15* *15* KECI V KLECI!! *15* *15* -
Re: Re: theofficialmileycyrus
kami ona nekecá miley tam má doopravdy i svý věci!!(který navrhla)né všechny ae má koukni na tu stránku a je to všude že to je její kolekce (něco z toho)...jo a theofficial...ash si 100%ulož do fansclubu!!:D *14* *1* -
poradte?
jinak ash taky good hola mám si jí přidat do fansclubu???přemíšlím!!! -
Re: theofficialmileycyrus
mylsíš??miley a max je její kolekce a mám třeba takovou černou košilu ve vel.S je upa hezká no ae ty se o miley nezajímáš a akorát závidíš že mám vše co miley....jdi na www.MileyandMax.com a tam uvidíš všechny moje pblečení (skoro) co jsem si koupila !!! -
Re: :-)
já bych pomohla ae v sedm už sem nemužu páč sem pujde tadkas!!!