-
jo
jo no *14* *14* *14* -
...
ahoj holky jste dobrý za chvíly uděláte 5000 příspevku mno za den to je uplně super!('!! -
je ti
je tu nekdo??? -
ashley
ashley je fakt dobra no anet mas vsechny pisne ash nahrane v mobilu??? -
sak
sak my tady NEbudem pomlouvat vanessu co s toho budem mit????jenom dalsi hadku to neni moc dobry videlek -
cos sme
co jsem vcera prosvihla??? *7* -
no
no ash ted nema tolik novinek *4* -
simco2
Tak o čempak budeme kecat..? *3* -
simco2
Mně nejde o ten dopis..já sem ti vděčná že si mi taky sehnala přezdívky..ale tak já tady jak krááva sjednám mír..a pak tadypolovina lidí napíše že ho teda nechce..mně teda nepříjdezas moc féérovíí když budeme na Ashley diskuzy pomlouvat Vanessu.no joo ni jíí taky pomlouvají..však oni na to jednou dopaltí..myslím že se jim nemusíme podobat.. -
anet
Anet ale.....tady nejde o ten dopis ja sem strasne moc vdecna zes to vymyslela ale....ja bych ti taky pomohla ale ja anglicky neumim promin a s tim mirem divej klidne budem mit mir ale ten predesli skazili van fanousci hlavne ta kajuska furt rikala ashleyna je hnus van je nej a tak proto ja sem se na to vykaslala my tady nepomlouvame van a oni jo!je to nespravedlny *9* proste uz jim neverim *9* promin ale sem ti vdecna moc!!! *14* *14* *14* -
Jessinko666
Takže jsem zase ta nejhoršíí já..a za prvíí já nikomu neporoučím..mír sem srovnala já..a myslela sem že to bude v pohodě..víte co vám se člověk váážnš nezavděčíí.já tady jak krááva na vaše přáání píšu dopis..pro Ashley..jediná holka terysek mi s ním pomlouhla..vy ste akorát zbírali přezdívky holek kerý mají ráádi Ash..abychsme je mohli zapsat do tohö dopisu..vy byste nám měli bejt vděčný že sme pro vás něco udělali..a vy takhle jo..??Hm..tady končíím!!Tady se váážně člověk nedomluví... -
ahojte
ahojte!!!ashley ma krasne tapety jsou upa bozi!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
vymazala!!!!
já jsem si vymazala všechny fanoušky Vanesy s přatel!! -
sem tu
ahoj jsem tu nejhezči se mi libila demi lovato jasi vybiram podle obrazku! *14* *14* -
Hlasujte pro Ashley
Ahoj Hlasujte pro Ashley tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo -
jo to jo
Jo to je -
Re: MEDOUSSEK
když si na to vzpomenu :-D:-D
Ashley byla v HSM stejnak nejlepší postava, ale už je HSM dávo za náma že??mě už se to teda moc nelíbí, teď už se dívám na jinou Ashley Tisdale, te´D UŽ je to jinej člověk!! -
MEDOUSSEK
Jo to bude jak sem po každé písničce chtěla tleskat !! -
Re: medoussek
a bude prdel jak na HSM3!! to bude uř´žasny -
medoussek
Jo JASNĚ ŽE TAM PUDEM SPOLU !! *3*