Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jo

jo no *14* *14* *14*
  • nicky0012

...

ahoj holky jste dobrý za chvíly uděláte 5000 příspevku mno za den to je uplně super!('!!
  • simca2

je ti

je tu nekdo???
  • simca2

ashley

ashley je fakt dobra no anet mas vsechny pisne ash nahrane v mobilu???
  • simca2

sak

sak my tady NEbudem pomlouvat vanessu co s toho budem mit????jenom dalsi hadku to neni moc dobry videlek
  • simca2

cos sme

co jsem vcera prosvihla??? *7*
  • simca2

no

no ash ted nema tolik novinek *4*
  • anulka123

simco2

Tak o čempak budeme kecat..? *3*
  • anulka123

simco2

Mně nejde o ten dopis..já sem ti vděčná že si mi taky sehnala přezdívky..ale tak já tady jak krááva sjednám mír..a pak tadypolovina lidí napíše že ho teda nechce..mně teda nepříjdezas moc féérovíí když budeme na Ashley diskuzy pomlouvat Vanessu.no joo ni jíí taky pomlouvají..však oni na to jednou dopaltí..myslím že se jim nemusíme podobat..
  • simca2

anet

Anet ale.....tady nejde o ten dopis ja sem strasne moc vdecna zes to vymyslela ale....ja bych ti taky pomohla ale ja anglicky neumim promin a s tim mirem divej klidne budem mit mir ale ten predesli skazili van fanousci hlavne ta kajuska furt rikala ashleyna je hnus van je nej a tak proto ja sem se na to vykaslala my tady nepomlouvame van a oni jo!je to nespravedlny *9* proste uz jim neverim *9* promin ale sem ti vdecna moc!!! *14* *14* *14*
  • anulka123

Jessinko666

Takže jsem zase ta nejhoršíí já..a za prvíí já nikomu neporoučím..mír sem srovnala já..a myslela sem že to bude v pohodě..víte co vám se člověk váážnš nezavděčíí.já tady jak krááva na vaše přáání píšu dopis..pro Ashley..jediná holka terysek mi s ním pomlouhla..vy ste akorát zbírali přezdívky holek kerý mají ráádi Ash..abychsme je mohli zapsat do tohö dopisu..vy byste nám měli bejt vděčný že sme pro vás něco udělali..a vy takhle jo..??Hm..tady končíím!!Tady se váážně člověk nedomluví...
  • simca2

ahojte

ahojte!!!ashley ma krasne tapety jsou upa bozi!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
  • nespesna

vymazala!!!!

já jsem si vymazala všechny fanoušky Vanesy s přatel!!
  • nespesna

sem tu

ahoj jsem tu nejhezči se mi libila demi lovato jasi vybiram podle obrazku! *14* *14*
  • piskot256

Hlasujte pro Ashley

Ahoj Hlasujte pro Ashley tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
  • jessinka666

jo to jo

Jo to je
  • medousssek

Re: MEDOUSSEK

když si na to vzpomenu :-D:-D
    Ashley byla v HSM stejnak nejlepší postava, ale už je HSM dávo za náma že??mě už se to teda moc nelíbí, teď už se dívám na jinou Ashley Tisdale, te´D UŽ je to jinej člověk!!
  • jessinka666

MEDOUSSEK

Jo to bude jak sem po každé písničce chtěla tleskat !!
  • medousssek

Re: medoussek

a bude prdel jak na HSM3!! to bude uř´žasny
  • jessinka666

medoussek

Jo JASNĚ ŽE TAM PUDEM SPOLU !! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit