Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: jo

no tak ať si to přečtou. mě je po nich a po te jejich vanesse tak maximálně prd :-D
  • nespesna

jo

ja moc nenadavam ještě že sy to nečtou!!doufejme Ashley is best!
  • medousssek

:-):-)

já už se strašně těším na film Aliens in the Attic. pudeme na to spolu do kina jessinko??
  • vananneh

Re: Re: A kdo teď porušil mír???

ježiši já ani kajush sme nesouhlasili tak sklapni!!!!!!!!
  • medousssek

:-)

oni neumí nic jinyho než nadávat sprostě, to mě na nich nejvíc pobavuje.. myslí si jaký jsou drsňačky a přitom,.......no rači nic, já nejsem tak trapná jakoni!!
  • medousssek

Re: mě taky!

jj mir končí, ale vanesse nenadávej ať máme čistý svědomí narozdíl od nich!!
  • nespesna

mě taky!

mě nebavi dělat věci ktere nebudou pořat no vlastně když ho porušili tak mužem vlastně nadavat aji my notoje supr!ja s mirem taky končim!
  • medousssek

Re: Přesně

to asi nikde, oni si myslí, že jsou normální, ale tomuhle normální rozum nesvědčí.. Oni si zase myslí, že za všechno mužem my, ale jako......:-D
    opět z nich mám vytlem!
    ASHLEY IS BEST FOREVER
  • jessinka666

Přesně

Já fakt je nechápu !!
  • jessinka666

Ruším mír

Už mně to nebaví já ruším mír !! Jako oni ti nedoržují a to mi vadí !!Ashley je pro mně nejduležitější !! A jí nenechám urážet !! *13* *13* *13*
  • medousssek

pro mě konec

takže já skončím z mírem. ale je rozdíl končím a porušuju.. já pouze skončím, já ho neporušila, to oni ho porušili, prostě ste nenormální, npo tak se z té vaší vanessy poserte, stejnak ste pro ní uplně ukradeníí, kdy vám naposled poslala nějaké video hm??? nikdy, protože ju nezajímáte!!!!! a ani neumíte dodržet mír jsem trubky!!!!!!
    SKIS
  • medousssek

Re: Re:A kdo tět porušil mír ??

ne oni si asi předstaujou jak se lísají k vanessce a očichávají ju :-D:-D to jsou ale hovada že?
  • medousssek

Re: A kdo teď porušil mír???

a taky nespesná souhlasila s mírem
  • jessinka666

Re:A kdo tět porušil mír ??

Jo nechápu jako proč to dělají říkají že řeba Ashley smrdí jako hovno a vANESSA VONÍ !! O ni k ní čuchalo nebo co ??!!
  • medousssek

A kdo teď porušil mír???

no kdo teď porušil míír?? běžte na jejich hnusnou diskuzi a přeštěte si všichni ty komenty.. zase ashleyna.. tak na co byl ten mír? anulko já ti to řikala, sněma se nedá nic dělat oni už sou zakompleksované, to není normální...
    a pro vananeh: ashleynka24 nemohla o tom míru vidět a navíc za mír sme se podepsali jenom my: anluka já jessinka omajda simca a ještě páár...
    takže ashleynka24 o tom nemohla vědět ale vy o tom víte a stejnak jí zase nadáváte???
  • medousssek

Re: ale já

když se podiváš na jejich diskuzi ta nám tam zase nadávají
  • jessinka666

ale já

ale já mir s něma mít nechci
  • medousssek

Re: všichni

máš pravdu!!
  • nespesna

všichni

mužem zato všichni kdo tady chodi protože jsme nadavali všichni takže tady neřikeje muže zatoten a ten protože zato muže každy!
  • jessinka666

anulka123

Anulko ty tady přídeš a budeš říkat co máme dělat !! Oni se rozhodli že pudou !! Sem sami !! Oni na té dizkuzi psali taky o Ashley !!A my tady sme taky psali !! Já za to nemůžu že sou tak blbí a jdou sem nám nadávat !! Jo řekla sem že Vanessa má hlas jako stara babka ale zese oni řekli že má hlas jako malí děcko !!

Jestli si myslíš že nám tady budeš radit co máme dělat !!Tak seš asi debil "!!

A MEDOUSSEK za nic nemůže jeli sme v tom společně nespesna já a medoussek !!

Takže nikoho tady neodsuzuj že za to může nebo já nevim co se tu dělo ale podle medousska sme to tak pochopila !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit