Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

Re: Ashley je best je nejlepši

No a co stejně to neni podle fanklubu to pořadí!! *15*
  • nespesna

no

no ja zmirem souhlasi okorat nechci aby tady chodili od vanesky vanoušci jinak je všechno v poho
  • simca2

ten

teen mír nevím ono je to asi naprd protože když si dáme mír tak me připada že vanessiny fanousci maji radi ash aj van a u nas je to zas naopak proste kazdy pridava prispevky u van aj u ash ja bych s tm nesouhlasila jenom s tim že uz nikdy nebudem psát na cizí dikuzi a te osobě kterou nemame radi!!!a medoussek tu smlouvu neporusil ona se jeno nastvala ze ste psali spatne prispevky o ash na nasem blogu a tak dale!!!!
  • jo

jo to je super *14* *14*
  • ashleynka24

kámoška

holky poviem mojej nej kámoške aby sa tu zaregistrovala je práve umna!!! a bude mať v fanklubu zaručene ashleynku a tie celebrity ktoré ma rada *4* *4* *14* *14* *14*
  • ashleynka24

Ashley je best je nejlepši

Ashleynka je nejlepši ak ma tie vanessy fans naštvú tak si blbú vanessu zruším z fanklubu a poviem mojim kamarátkam aby si vymazaly vanessu a pridaly ashleynku!!!!! a keď ma naštvú tak sa im to vypomstí holky však mi potom pomúžete? *14*
  • ashleynka24

Re: kadibudka

vypadni ti kravo debilny! *13* *13* *13* *16* *16* *16*
  • lenka-vannejka

kadibudka

zdravim kadibudku *15* *15* *15* *15*
  • medousssek

Re: ashley

jj.. to máš pravdu!!
  • vanessavk

ashley

ashley je fakt super holka je veľmi pekná *14* *14* *14*
  • anulka123

nespesna

Joo to nesmíme dovolit..nmůžeme se aji my začít hádat..
  • nespesna

ja

já jsem tu a já si mislim že oni chcou abys me na sebe nadavali jeden na druheho
  • anulka123

nespesna

seš tady..??
  • anulka123

nespesna

koho si to myslela jak si psala na týý diskuzy..??
  • anulka123

medoussku

My tě neodsuzujeme..ale když sme to teda začali my..tak bysme se jim měli oluvit..jeden za všechny všichni za jednoho ne..??nebereme jako žes to udělala ty..ale jako všichni..
  • anulka123

pomlouvali všichnii

Tak jako Teď sem se dívala a tam pomlouvali doslova všeuchni třeba Jessinka666 napsalanže Vanessa má hlas jako stoletáá babka..
  • nespesna

meduss

meduss počkej prosim !!!!!!!!!!!!!!!
  • medousssek

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

takže nakonec budu ta špatná já jo?? no tak já tady končím, už zde nevkročím.. Ashley je pro mě pořád best, ale já se nenechám napdat od nějakejch ..............
    takže SBOHEM
    ASHLEY IS BEST FOREVER
  • anulka123

nespesna

jojojoj jdu se na ně junkout..taky se nikdo neumí domluvit..
  • vananneh

Re: Re: Re: Bylo to takhle!!

To bylo proto,že sem se s ní někdy eště před tim pohádala!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit