Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: Re: Bylo to takhle!!

sry. fanoušci Vanessy!!
  • medousssek

Re: Re: Bylo to takhle!!

ale prosímtě ty sami jsi psala kajusce ať to nepíše že je ashley kráva atd. neřike že si na to nepamatuješ. bylo to na vaši diskuzi a oni pořád že je Asdhleyna a ty jsi i mě psala že je ta holky p.ča, a napsalas ji ať už tohle nepiše
  • nespesna

Anulka

anulko dozviš se pravdu na vzkazech!
  • medousssek

Re: Bylo to takhle!!

takže fanoušci Ashley ho porušili.!!
    A já jenom napsala že to nedodrželi a že to s takovou nemá cenu a pro mě ten mír už není ale vanesse sem nenadávala, a potom se ke mě přidali ostatní holky a vanessini fanoušci opět začali nadávat..
    takže jedinej kdo porušil mír byli fans Vanessy a jestli řeknou že to není pravda, tak máme několik dukazu jak na blogu ashley4-is-best tak na jejich diskuzi
  • vananneh

Re: Bylo to takhle!!

No tak to teda ne!!MY sme ho neporušily!!Kdo řikal že ten mír platí i na blogu??Dohodli sme se TADY anikdo neřek,že někde jinde se Ashley taky nessmí nadávat!!
  • medousssek

Bylo to takhle!!

Ikdyž byl pořád mír a my jak krávy jsme vanesse nenadávali oni ano, byla to přád Ashleyna která patří do záchodu atd.
    tak mě už to štvalo tak jsem jenom napsala že tohle není žádnej mír, že je to jakoby vubec žádnej nebyl, že ho porušili atd. a tak sem teda řekla že už končím s mírem, ale bylo to jakože jenom já a já ho ani navíc neporušila já vanesse nenadávala.. no a potom se ke mě přidala simca a další...takže mír porušili oni, protože jí pořád nadávali!!!
    Toť vše!!!! a mužou řikat že sem si to vymyslela
  • vananneh

...

Jo já a kajuska to klidně potvrdíme že ho porušil někdo od vás a jestli si to dobře pamatuju tak medousssek!!
  • anulka123

...

Já sem se jich ptala kolik holek na jejich diskuzy může potvrdit že ten mír zrušila medousssek.??a odpověděli:
    vananneh
    Re: ..?? - 28.08.2009 20:53 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Já vananneh,kajuska4,možná vanesska77,a sama medousssek!!A jestli se nepřizná tak si projdi diskuzi u vás!
  • nespesna

no jane

já jsem to nebyla du si projit archiV!
  • anulka123

diskuze

Vannaneh říkala na diskuzy Van že to prej byla medoussek..a ostatní říkají že přesně nevíí..ale že to porušil ten mír někdo od nás..
  • nespesna

já nwm

prohle dej všechny zaznamy.
  • anulka123

tak kdo..??

tak teda kdo..??momentík jdu se jich zeptat..
  • nespesna

jo

nene medousekje nej lepši ona to nebyla mimozemštane!!
  • anulka123

to sotva

takže medoussek..??to teda pochybuju že ona by to zruušila..
  • nespesna

hruza

hruza ona tu ještě je bože!!!!!!!!!!!!! *16* *10* *8*
  • nespesna

As+Van=Van-

no holky jsem zas tady abych řekla bylo to dost srandovní styma hovnama mleku no ještě že uš tu nejsou hodně se mi ulevilo ashley ad ti to klape! *14* *14*
  • vananneh

VY!!

TY VOLE VY STE PORUŠILY MÍR TAK ZASE NEKECEJTE!!!MEDOUSSSEK NEBO JAK JE TO TA PŘEZDÍVKA TO ZRUŠILA JEŽIŠI TAK SI NESTĚŽUJTE FURT!!!
  • anulka123

medoussek

Tak Ahojky..a naprostě tě s tou Van cháápu..i když na to mám trošku jinýý názor..ale to nevadíí..
  • medousssek

mějte se hezky

tak nic, já už taky nachvilku půjdu.. taky jdu ještě jíst. tak ahojky
  • medousssek

anulko

promi%n, ale jenom ti chci říct, že s Vanessynyma fans mir už NIKDY neuzavřu, to jako promiň ale já Vanessu nesnáším a sní i Vanessyné fanoušky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit