Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ko

jo ja sem si ho cetla si rozumna *14*
  • simca2

je tu nekdo???

je tu nekdo???
  • medousssek

Re: ja si myslim

jj.,.. jsou nejlepšíí!!!!pona je nejlepšííí
  • anulka123

diskuze..

Teď sem byla na Vanessině diskuzy a napsala sem tam kometáš..můžete si ho přečíst jestli checete..nepomlouvala jsem v něm Vanesuu..jenom sem se snažila aby toho už nechali..
  • simca2

ja si myslim

ja si myslim ze udelala fakt dobre ze si nechala hnede vlasy to jsou jeji prirozene ma je od detstvi a nej nej ji slusi!!!!!! *14* *14*
  • simca2

JO

jo ja jo ja mam jeji cd a vsechny pisne ktere vzdy mela mam nahrany na mobilu je uzasna a ty jeji pisnicky!!!!!!! *14* *14* *14*
  • anulka123

Cd..??

slyšeli hste holky už všechny písničky z Ashley Cd..??soou váážně kráásnýý
  • simca2

jo musi se furt hadat ale my

jo musi se furt hadat ale my to tak nenechame ze jo holky???
    ashley se zastanem i kdyby se melo stat ja nevim co protoze ashley je.....
    ASHLEY IS BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • medousssek

Re: ze

jj, prostě Ashley udělala změnu ve svém vzhledu a i v písničkách
  • medousssek

Re: Hrůůza

no však jo, a my jsem se museli bránit, ale teď už to řešit nebudu
  • simca2

ze

ze sou bozi????ja je zboznuji to je uplne neco jineho nez ash mela je uzasna *14* *14* *14*
  • medousssek

Re: ady a anet

jj.. prostě jak příště přijdou nadávat ashley, tak se pokusime si jich nevšímat a budeme se bavit jenom spolu ať se tad yklidně poserou.. ale já si myslim, že už sem nepřijdou, protože si určitě čtou tady ty komenty co teď píšem
  • anulka123

Hrůůza

Teď jsem se byla podívat na Vanessy diskuzy a tam nějaká Vanesska77 psala:jo holky běžte na diskuzy Ashleyny a pořádně je tam vyfakujte..nebo nějak tak..ty jo to sou takoowýý děcka..se chcou pořáád jenom háádat..ale my to nemááme zapotřebíí..
  • simca2

ady a anet

ady ne to nejde ale pokusit se muzem a any jo snema je domluva na prt ale ja bych se byvila o ash ja na ne kaslu co vy na to???
  • medousssek

Re: je to pod menu

jo já vim, ty pisničky jsem slyšela..
  • medousssek

Re: simco2

ale ten MIR už je dávno zrušenej, takže se muže vanesse nadávat a oni mužou nadávat ashley....
  • simca2

je to pod menu

je to pod menu a je tam its alright it s ok a potom to tam je myslim nebo tam dal ale pod its alright its ok
  • medousssek

Re: jo

jj, o to už jsem se nažila, ale to prostě vážně nejde!!!
  • anulka123

simco2

Ale vždyť jsme se přece dohodli že nebudeme Van pomlouvat..tak proč oni pomlouvajíí ASH..??s nima jee taky do¨mluva..neumí dodržet slovo..
  • simca2

jo

jo ale vis co bude nejlepsi i kdyby tady napsaly sebevis o ash neodpovidat tak ta hadka nezacne at si cokoliv pisou na sve diskuzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit