-
ko
jo ja sem si ho cetla si rozumna *14* -
je tu nekdo???
je tu nekdo??? -
Re: ja si myslim
jj.,.. jsou nejlepšíí!!!!pona je nejlepšííí -
diskuze..
Teď sem byla na Vanessině diskuzy a napsala sem tam kometáš..můžete si ho přečíst jestli checete..nepomlouvala jsem v něm Vanesuu..jenom sem se snažila aby toho už nechali.. -
ja si myslim
ja si myslim ze udelala fakt dobre ze si nechala hnede vlasy to jsou jeji prirozene ma je od detstvi a nej nej ji slusi!!!!!! *14* *14* -
JO
jo ja jo ja mam jeji cd a vsechny pisne ktere vzdy mela mam nahrany na mobilu je uzasna a ty jeji pisnicky!!!!!!! *14* *14* *14* -
Cd..??
slyšeli hste holky už všechny písničky z Ashley Cd..??soou váážně kráásnýý -
jo musi se furt hadat ale my
jo musi se furt hadat ale my to tak nenechame ze jo holky???
ashley se zastanem i kdyby se melo stat ja nevim co protoze ashley je.....
ASHLEY IS BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
Re: ze
jj, prostě Ashley udělala změnu ve svém vzhledu a i v písničkách -
Re: Hrůůza
no však jo, a my jsem se museli bránit, ale teď už to řešit nebudu -
ze
ze sou bozi????ja je zboznuji to je uplne neco jineho nez ash mela je uzasna *14* *14* *14* -
Re: ady a anet
jj.. prostě jak příště přijdou nadávat ashley, tak se pokusime si jich nevšímat a budeme se bavit jenom spolu ať se tad yklidně poserou.. ale já si myslim, že už sem nepřijdou, protože si určitě čtou tady ty komenty co teď píšem -
Hrůůza
Teď jsem se byla podívat na Vanessy diskuzy a tam nějaká Vanesska77 psala:jo holky běžte na diskuzy Ashleyny a pořádně je tam vyfakujte..nebo nějak tak..ty jo to sou takoowýý děcka..se chcou pořáád jenom háádat..ale my to nemááme zapotřebíí.. -
ady a anet
ady ne to nejde ale pokusit se muzem a any jo snema je domluva na prt ale ja bych se byvila o ash ja na ne kaslu co vy na to??? -
Re: je to pod menu
jo já vim, ty pisničky jsem slyšela.. -
Re: simco2
ale ten MIR už je dávno zrušenej, takže se muže vanesse nadávat a oni mužou nadávat ashley.... -
je to pod menu
je to pod menu a je tam its alright it s ok a potom to tam je myslim nebo tam dal ale pod its alright its ok -
Re: jo
jj, o to už jsem se nažila, ale to prostě vážně nejde!!! -
simco2
Ale vždyť jsme se přece dohodli že nebudeme Van pomlouvat..tak proč oni pomlouvajíí ASH..??s nima jee taky do¨mluva..neumí dodržet slovo.. -
jo
jo ale vis co bude nejlepsi i kdyby tady napsaly sebevis o ash neodpovidat tak ta hadka nezacne at si cokoliv pisou na sve diskuzi