-
Re: ne
já si ale myslím, že ta hádka jenom tak nekončííí!! takových hádek s nima bude ještě určitě dost -
jj
jj adela to rekla uzasne *4* *14* -
Re: ...
neee, tebe jsem samozřejmě nemyselea, ty patříš k Ashley(teda doufám)-
brala jsem to je n tak, že oni si začnou a my jim pak nemužeme říctz nic? nezastat se Ashley? tobysme byli blbý ne!!!!!!tak proto vznikla ta velká hádka -
ne
ne nikdo nemyslel tebe a ja si myslim taky ze toho bylo dot ale oni si zacali -
ne
ne to je pod menu -
...
Holky cu se zeptat y ubožačky tím ste mysleli aji mě..??Protože za prvíí já na Vanessin profil nelezu..a já jsem od Ashley diskuze..jestli to nevííte..jenom sem řekla že nehcápu proč tady někdo ještě Vanessu pomlouvá..copak tohouž nebylo dost.:?? -
Re: jak
jj.. tak ty známm -
???
myslíš ty písničky z menu nebo odkud?? -
jak
jak je menu tak tam musis je projet jedna konci na Beat a zacina times -
Re: no
já se podívám!! -
no
no ted sem je teprv nasla nevim jak ty jestli je znas sou na nasem blogu -
songs?
a jaký dvě písničky myslelas?? -
Re: jo
jj ale onni, .....možná jsou někteří starší než my a proto jsi hrajou jako že jsou něco víc, ale rozumem jsou na nule..
ale tak už to nebudeme řešit, my vanessu nesnášíme, ale nebudeme se o ní bavit, nebudeme přece tak trapné jak oni. teď sem jenom nakoukla do jejich diksuze a místo aby tam probírali Vanessu tak tam probírají jaká je ashley kráva atd. takže ........... -
jo
jo sou my aspon pomlouvame nekdy van jen nekdy kdy na to prijde rec na nasi dyskuzi a ne na jejich je to neslusne *9* -
Re: no
no já newi ... musiš si vzpomenout na název nebo ho zjistit -
no
slyselas ty dve pisne od ashlůey????pockej nvm jak se jmenuji ale... -
Re: jo
jj, už to nebudeme řešit, my jsme to toitž ani neřešili ale oni prostě nemohli přenést přes srdce že seuž o vanessu nezajímáme tak museli přijít upoutat na sebe pozornost tím že nadávali na naši dokonalou herečku a zpevačku ashley,.. už na to ale zapomeneme, stejnak jsou to jenom ubožačky -
jo
jo jo sem -
jo
jo pot me se bavit o ashley hmn.....pro nas vite kdo neexistuje protoze by sme se zase hadali -
Ahojky
Ahojky Marketko si už tady?