-
Re: Re: Re: krecek105
jo bež si do klece a už nevylejzej..prosimte..udeláš nám tim velikou laskavost.. -
Re: Re: Re: krecek105
no a?já ti na ní odpovedela *15* *15* *15* -
Re: Re: krecek105
jezis ja se te bojim *15* *15* *1* *1* hahahahahahaha...... *1* *1* krecku??ty si me zase zdrhl ach jo *9* musim te chytit pujdes do klece *1* *1* -
Re: Re: krecek105
Tohle byla otázka ne zákaz *15* *8* -
Re: krecek105
proč bysme nemohly?a vlastne jak nám v tom můžeš zabránit?dojdeš si pro nás a neco nám udeláš?už se bojim jdu se nekam schovat *1* *1* *1* -
krecek105
Jedinej kdo je tu kadibudka jsi ty!! *8* A když nemáš rada Ash tak proč jsem lezeš????? *5* *7* *8* *16* -
Re: ashleyna
famozne jsi to napsala!!!! *15* ..Vážne,líp bych to neřekla *1* *1* -
Re: Re: ...
presne *15* -
Re: ashleyna
jj presne *15* je fujjjjjjjj Ashleynaaa blééé *8* *9* *9* *9* -
Re: ...
jo *1* -
ashleyna
fúj ashleyne smrdia horšie než kadibudka fúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúj!!!!!! ona smrdí horšie než nwm co! *9* *9* *9* *9* ashleyna je taky fagan fúúj *9* *9* *9* *9* ako môže s nou prežiť jej sestra och lutujem ju!!!!! chudáčik jej sestrička. nechapem prečo sa vanesska kamarati s tou kadibudkou *9* *9* *9* *9* -
...
HAHA já tu sem akorát nedřepim pořád u pc jako vy vzdechliňátka!:D -
no fúúúúúúúúúúúúúúúúj
no fúj lidi že môžete mať radi tu ovracanú ashleynu *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* grcka *16* *16* *16* *16* *9* *9* *9* *9* *9* -
Já taky
Já taky AHoj -
jj
pápá já už taky du -
pááápáá
no nic holčičky moje milovanýý.. já už valím. tak se mějte nádherně a nikým si nenechejte zkazit náladu.. užívejte si poslední dny prázdnin.. páááá
ASHLEY IS BEST FOREVER -
jj Nechutný !!
Fujky -
Re: vyděli
jj'' -
Re: odkaz
hustýýýýý -
vyděli
už ste to skoukli??